Sponsoring

Sponsorinformatie

GAC Gemert is een vereniging die nog steeds groeit en ontwikkelt. Ook op het gebied van sponsoring hebben we voor een nieuwe aanpak gekozen: duidelijke afspraken, één aanspreekpunt én waar voor uw geld.

Wij, als GAC, verschaffen u communicatiemiddelen om uw naamsbekendheid te vergroten. U kunt als sponsor uw maatschappelijke betrokkenheid laten blijken, duurzaamheid en gezondheid uitstralen en laten zien dat u GAC een warm hart toedraagt.

Wij als vereniging zullen er alles aan doen om de eer en goede naam van de sponsoren hoog te houden door de vereniging sportief, correct en sfeervol te houden. Wij verschaffen voor elk wat wils, maken heldere afspraken en werken samen vanuit wederzijdse toegevoegde waarde.

Onze vereniging heeft veel publieke belangstelling en bij wedstrijden zijn ook andere verenigingen uit de regio aanwezig met publiek.

Iedere vorm van sponsoring is een op maat gesneden pakket. Een overeenkomst met een bedrijf of instelling wordt gezamenlijk vastgesteld. Hieronder treft u een overzicht aan van een aantal mogelijkheden:

  1. De sponsor kan optreden als subsponsor dan wel als hoofdsponsor door middel van naam verbinding aan een wedstrijd of een evenement.
  2. Sponsoring door een bedrag beschikbaar te stellen ten behoeve van ondersteuning van de activiteiten (wedstrijden en andere evenementen) van onze vereniging;
  3. Reclamebord-(en) langs de baan.
  4. Clubsponsoring met shirtreclame of reclame in de kantine.
  5. Het beschikbaar stellen van producten en diensten door de sponsor.
  6. Alle mogelijkheden van sponsoring kunnen voor een nader te bepalen periode gelden, voor alle onderdelen binnen de vereniging of specifieke onderdelen.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze PR Commissie: Jackelien van der Avoort en Beppy van Esch, pr@gacgemert.nl