Vrijwilligers

GAC is een vereniging waar gezelligheid en samenhorigheid belangrijke waarden zijn. GAC is ook een vereniging die volledig gerund wordt door vrijwilligers. Geen enkele vereniging heeft bestaansrecht zonder de inzet van vrijwilligers. Vrijwilligers zijn daarom essentieel en vinden we terug in alle geledingen van de club. Van het onderhouden en bemannen van de baan en kantine tot het organiseren van evenementen en wedstrijden, alles wordt georganiseerd door de inzet van vrijwilligers. GAC is daarom erg blij met en trots op haar vrijwilligers!

Wanneer ben je geschikt als vrijwilliger voor GAC?

Een vrijwilliger binnen GAC doet zijn of haar werk omdat hij/zij de verenging een warm hart toedraagt. Daarnaast doet een vrijwilliger dingen binnen de vereniging waar zijn/haar kracht ligt. Hierdoor is een vrijwilliger enthousiast en kan dit ook uitdragen naar anderen. Het is erg belangrijk dat een vrijwilliger van GAC zich bewust is van zijn of haar taken. De vrijwilliger voelt zich verantwoordelijk voor de taken en is hierdoor betrouwbaar (toezeggen = uitvoeren).

Wat kan een vrijwilliger voor GAC doen?

Zoals eerder vernoemd wordt alles binnen GAC uitgevoerd door vrijwilligers. Iemand kan dus op veel verschillende manieren nuttig zijn voor GAC. GAC heeft een commissiestructuur. Dat wil zeggen dat er meerdere commissies zijn met ieder de eigen verantwoordelijkheden. GAC bestaat uit de volgende commissies: –    Wedstrijdcommissie –    Technische commissie –    Kantinecommissie –    Evenementencommissie –    Onderhoudscommissie –    PR-commissie –    Kampcommissie

Daarnaast heeft GAC een grote groep trainers, een bestuur, poetsploeg en vele andere vrijwilligers nodig. Om te weten wat een vrijwilliger kan betekenen kun je het best een commissielid, bestuurslid of de vrijwilligerscoördinator aanspreken.  Contact kun je persoonlijk leggen of zoeken via de website.

Wat krijgt een vrijwilliger terug van GAC?

Een vrijwilliger is medeverantwoordelijk voor de vereniging. Wanneer het goed gaat met GAC mag een vrijwilliger daarom trots zijn op wat wij samen hebben bereikt. Waardering (vrijwilligersavond, vrijwilliger van het jaar, waarderingsmogelijkheden Atletiekunie, lunchpakket, koffie en consumptiebonnen bij wedstrijden)