Evenementen commissie

Naast al dat harde trainen en de wedstrijden worden er bij GAC ook jaarlijks diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Dit wordt gedaan door de evenementencommissie. 

Onze commissie bestaat uit negen leden, die op maandag-, dinsdag- en donderdagavonden op de atletiekbaan te vinden zijn. Per jaar verdelen we de organisatie van de verschillende evenementen onderling. Een twee- à drietal is dan eindverantwoordelijk, maar we ondersteunen elkaar waar nodig. De georganiseerde evenementen worden tijdig gecommuniceerd via onze sociale media (Facebook, Instagram en de GAC site). Daarnaast zullen de trainers van de jeugdgroepen een gepland evenement communiceren via Whatsapp of Email.  

Voorzitter: 

Bart Manders 

Email: bartmanders@gacgemert.nl 

Overige leden: 

Lieke v Gemert, René Dekkers, Bram Rijkers, Eva v Berlo, Jeske vd Ligt, Melissa Bevers, Suzanne Brooks en Femke Manders 

Email: evenementencommissie@gacgemert.nl 

Uitjes en evenementen 

Voor elke trainingsgroep wordt er elk jaar een activiteit georganiseerd. Dit is niet alleen hartstikke gezellig, maar ook goed voor de teambuilding. Deze groepsuitjes worden meestal tussen april en september gepland. De kinderen gaan altijd met plezier mee naar het jaarlijkse uitstapje en het daarom ook altijd erg gezellig. In totaal zijn er vier trainingsgroepen. Wat voor uitjes worden er zoal georganiseerd:  

  • Met de jongste atleten (U8, U9, U10) gaan we bijvoorbeeld naar een speeltuin of dierentuin.  
  • De iets oudere jeugd (U12) en adolescenten (U14, U16) gaan bijvoorbeeld survivallen of lekker een dagje zwemmen.  
  • Tot slot vinden we het altijd erg gezellig om samen met de (jong)volwassenen (U18, U20, senioren) een hapje te eten in combinatie met bijvoorbeeld bowlen.  

Naast deze groepsuitjes zijn er ook een aantal activiteiten die jaarlijks terugkomen. Zo vieren we bij GAC natuurlijk carnaval. Gezellig samen hossen en springen in een mooi versierde kantine. Dan hebben we in de zomer de middag/avond van GAC. Op deze middag worden er diverse spellen gespeeld. Denk dan aan een stormbaan, een vossenjacht door Gemert, of levend stratego! Vaak sluiten we af met een frietje, zodat iedereen met een volle buik naar huis gaat. 

In het najaar zitten we ook niet stil. Meestal krijgen we in november een telefoontje van Sinterklaas, die aankondigt dat zijn atletiekpieten onderweg zijn naar GAC! Waar mogelijk ondersteunen we de Sint, zodat er een leuke pietentraining georganiseerd kan worden. Daarnaast wordt in december een winteruitje voor de jeugdleden georganiseerd. Kom je ook mee schaatsen of een film kijken met warme chocomelk?  Als evenementencommissie vergeten we de volwassenen leden van de atletiekvereniging niet. Zo wordt er jaarlijks een feestavond georganiseerd. Dit vindt plaats in de kantine en gaat gepaard met een thema. Tijdens deze avond zijn alle vrijwilligers en leden boven de achttien jaar welkom om terug te kijken op een mooi jaar. Op deze avond worden de kampioenen en jubilarissen gehuldigd en wordt de vrijwilliger van het jaar gekozen. Onder het genot van een hapje en een drankje is het altijd een geslaagde avond. Niet veel weken later proosten we samen op een mooi, sportief en gezond nieuw kalenderjaar in de nieuwjaarsreceptie.  

Vrijwilligerswerk binnen de evenementencommissie 

Op deze pagina staat een korte samenvatting van wat wij als evenementencommissie binnen GAC doen. Zoals je gelezen hebt organiseren we regelmatig het een en het ander. Wil je graag je vrijwilligersuren voor GAC maken binnen de evenementencommissie; dat kan! We kunnen altijd extra handjes gebruiken.  

Stuur vrijblijvend een mail naar bartmanders@gacgemert.nl of neem contact op met een van onze leden. Als je je hebt opgegeven dan zullen wij contact met je opnemen en overleggen bij welke activiteit we je hulp goed kunnen gebruiken.