Evenementen commissie

Naast al dat harde trainen en de wedstrijden worden er bij GAC ook jaarlijks een aantal activiteiten georganiseerd.

De evenementencommissie bestaat uit tien leden, die allemaal lid zijn van de club. Per jaar verdelen we de organisatie van de verschillende activiteiten onderling en proberen we bij alle activiteiten allemaal aanwezig te zijn om elkaar te ondersteunen.

Voorzitter: Lieke v Gemert

Overige leden:
Bart Manders, René Dekkers, Bram Rijkers, Eva v Berlo, Jeske vd Ligt, Melissa Bevers, Julia v Heugten en Suzanne  Brooks.

Email: evenementencommissiegac@gmail.com

Wat wordt er zoal georganiseerd: Voor elke jeugdgroep wordt er elk jaar een activiteit georganiseerd. Zo gaan we met de jongste atleten vaak naar een speeltuin of dierentuin. De iets oudere jeugd gaat bijvoorbeeld survivalen of lekker een dagje zwemmen. Met de AB junioren en senioren vinden we het altijd erg gezellig om samen een hapje te eten in combinatie met bijvoorbeeld bowlen. De kinderen gaan altijd met plezier mee naar het jaarlijkse uitstapje en het daarom ook altijd erg gezellig.

Er zijn ook een aantal activiteiten die jaarlijks terugkomen. Zo vieren we bij GAC carnaval. Gezellig samen hossen en springen in een mooi versierde kantine. Dan hebben we in de zomer de nacht van GAC, waar alle kinderen elk jaar weer naar uitkijken. Met zijn alle in een tentje op het atletiekveld blijven slapen. In de avond worden er nog leuke spellen gespeeld. Met je zaklamp in het donker over het veld lopen blijft toch altijd spannend. Veel slapen wordt er meestal niet gedaan waardoor de kinderen de volgende ochtend altijd erg moe weer naar huis gaan.

Bij GAC moeten de ouders van de kinderen ook goed getraind zijn, want elk jaar vindt de ouder-kind wedstrijd plaats. Het doel hiervan is om de ouders ook kennis te laten maken met atletiek, daarnaast is het ook gezellig om zo als ouders in contact met elkaar te komen en wordt het bezoeken van wedstrijden gezelliger. Zowel de ouders als kinderen strijden die dag tegen elkaar. De punten van de ouders en de kinderen worden samen bij elkaar opgeteld en hier komt dan een winnaar per categorie uit. Elk jaar wordt er veel hard gestreden voor de wisselbeker die de ouder en kind met de meeste punten 1 jaar mee naar huis mogen nemen.

Voor alle vrijwilligers wordt er door ons ieder jaar een feestavond georganiseerd. Tijdens deze avond zijn alle vrijwilligers en leden boven de zestien jaar welkom om terug te kijken op een mooi jaar. Op deze avond worden de kampioenen en jubilarissen gehuldigd en wordt de vrijwilliger van het jaar gekozen. Onder het genot van een hapje en een drankje is het altijd een geslaagde avond.

Heb je opgegeven om vrijwilligerswerk te doen binnen de evenementencommissie, super leuk en bedankt hiervoor!
We kunnen alle hulp goed gebruiken.
Onze commissie organiseert allerlei uitjes/activiteiten voor de jeugd. Zo gaan we met elke groep op uitje naar bijvoorbeeld een speeltuin of klimbos. Hier zou je als vrijwilliger bij mee kunnen helpen door bijvoorbeeld mee te gaan op uitje en zorgen voor vervoer of begeleiding van de jeugd.
Dan hebben we elk jaar de ouder kind wedstrijd waarbij we juryleden nodig hebben of mensen die een groepje met atleten begeleidt van het ene naar het andere onderdeel. Er zijn altijd mensen aanwezig die de regels van het atletiekonderdeel weten, dus dat is niet perse nodig voor jullie als vrijwilliger.
Elk jaar hebben we de feestavond, waarbij de kantine versierd wordt en hapjes klaargemaakt worden. Hier kunnen we ook altijd hulp gebruiken.
Genoeg te doen als vrijwilliger van de evenementencommissie dus. Als je je hebt opgegeven dan zullen wij als commissie contact met je opnemen en overleggen bij welke activiteit we je hulp goed kunnen gebruiken.

Dit is een korte samenvatting van wat wij als evenementencommissie binnen GAC allemaal doen. Heb je interesse om je steentje bij te dragen binnen de evenementencommissie ben je van harte welkom om eens te informeren bij een van onze leden.