PR commissie

De PR Commissie bestaat uit Beppy van Esch en Jackelien van der Avoort. Deze commissie zorgt voor invulling en aanpassingen op de website met nieuws, verslagen en uitslagen van wedstrijden, aankondigingen van nieuwe wedstrijden en evenementen.
Daarbij is de PR Commissie afhankelijk van het aanleveren van het materiaal vanuit de andere commissies en alle leden/ouders.
Facebook-, Instagram- en Twitter wordt regelmatig gevuld met het meest actuele nieuws en er wordt gereageerd op landelijk (atletiek-en sport) nieuws. Ook worden evenementen (wedstrijden) aangemaakt op de Facebookpagina.
Het aantal volgers groeit nog steeds. We hebben inmiddels meer dan 300 volgers op Facebook en ruim 200 op Instagram.
De PR commissie zorgt dat aankondigingen en verslagen van wedstrijden in het Gemerts Nieuwsblad en/of andere media worden geplaatst. Inmiddels, oa door uitingen op social media, heeft Gemert Centraal ons ook gevonden en zijn zij regelmatig aanwezig bij onze evenementen.
De PR commissie promoot GAC onder andere tijdens tijdens de Jaarmarkt. Hierbij wordt regelmatig Speedy (de mascotte van GAC) ingezet.
Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden hebben de handen ineen geslagen en een unieke samenwerking opgezet met de missie om Nederland nog meer te laten sporten en bewegen. GAC heeft samen met een aantal andere verenigingen uit Gemert-Bakel heel actief aan deze actie meegedaan met als resultaat een aantal nieuwe leden. Deze actie krijgt jaarlijks een vervolg.
Rondom de feestdagen, aan het eind van het jaar, worden alle sponsoren bezocht en verrast met een geschenkje. De PR Commissie is constant op zoek en in gesprek met nieuwe sponsoren die onze mooie club willen steunen.
Heb je foto’s (of vind je het leuk om foto’s te maken bij een evenement) verslagen of andere leuke ideeën die je met iedereen wilt delen, mail ons dan : pr@gacgemert.nl.