Kantine commissie

De kantine van GAC is als ware de huiskamer van onze vereniging. Een plek waar onze leden na het trainen onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen bijpraten en bij wedstrijden en evenementen de atleten en bezoekers kunnen faciliteren voor het nuttigen van een drankje en hapje. Daarnaast fungeert de kantine als vergaderruimte voor de diverse commissies en bestuur.
De kantinecommissie is verantwoordelijk voor de inkoop, de bezetting en onder andere het schoonhouden van de kantine. Dat wil niet zeggen dat ze alles zelf moeten doen maar dat ze het gaan organiseren. Zo hebben diverse leden zich beschikbaar gesteld om als vrijwilliger te helpen bij het schoonmaken, waaronder het wassen van de ramen en te helpen in de kantine bij wedstrijden en evenementen. Vele handen maken tenslotte licht werk.

Wil jij graag samen met enkele andere enthousiaste GAC leden de kantinecommissie vormen en meehelpen om de kantine goed te laten functioneren, laat dit dan weten door het sturen van een mailtje naar info@gacgemert.nl.