Clubkleding

Clubkleding bestellen bij GAC.

De Gemertse Atletiek Club heeft clubkleding die door eenieder gedragen dient te worden bij officiële wedstrijden. Het GAC tenue bestaat standaard uit een licht blauw shirt met het GAC logo op de voorzijde en een donker blauw of zwart broekje (korte tight).

Daarnaast zijn er trainingspakken, voor de senioren ook singletjesen topjes voor de meisjes en vrouwen. De trainingsjacks zijn voorzien van 4 sponsors waardoor deze tegen een gereduceerde prijs kan worden geleverd. Klik hier voor de voorbeelden van de kleding.

De procedure.

In de kantine zijn bestelformulieren aanwezig maar u kunt het formulier ook downloaden.

U vult uw persoonlijke gegevens in evenals uw IBAN nummer. U geeft op het formulier aan welk kledingstuk u wilt bestellen en het aantal. U stuurt het formulier (scan) naar info@gacgemert.nl. U ontvangt een betaalverzoek voor het verschuldigde bedrag. U betaalt het bedrag op rekening van GAC o.v.v. sportkleding en naam van het GAC lid.

Zodra het geld is ontvangen wordt uw bestelling in orde gemaakt. GAC probeert alles op voorraad te hebben. Zodra de bestelling klaar ligt in de kantine krijgt u per email bericht en kunt u vanaf dat moment de kleding ophalen in de kantine. Gedurende de periode dat de kantine is gesloten wordt de kleding thuis bezorgd.

Bij het ophalen van de kleding ontvangt u het bestelformulier terug. U controleert uw bestelling en tekent het formulier rechtsonder zodat wij weten dat de kleding is opgehaald. Het formulier legt u terug achter de bar. Hiermee is de bestelling afgerond. 

Problemen met de opgehaalde kleding.

Het kan zijn dat er iets mis is met de kleding die u net heeft opgehaald. U dient dan direct maar uiterlijk 1 week na het ophalen van de kleding een email te sturen naar info@gacgemert.nl  Wij nemen dan contact met u op om het probleem te bespreken en zoeken met u naar een goede oplossing.

De volgende kleding is te koop:

Pupillen / JuniorenPrijs
Shirt korte mouw€ 29,00
Short tight€ 28,00
Topje€ 32,00
Senioren / MastersPrijs
Shirt korte mouw man/vrouw€ 32,00
Singlet man/vrouw€ 31,00
Topje vrouw€ 35,00
Short tight€ 35,00
Trainingsjack€ 45,00
Trainingsbroek€ 55,00

* Prijzen onder voorbehoud, deze kunnen altijd aangepast worden door de leverancier.