Clubkleding

Clubkleding bestellen bij GAC.

De Gemertse Atletiek Club heeft clubkleding die door eenieder gedragen dient te worden bij officiële wedstrijden. Het GAC tenue bestaat standaard uit een licht blauw shirt met het GAC logo op de voorzijde en een donker blauw of zwart broekje (korte tight).

Daarnaast zijn er trainingspakken, voor de senioren ook singletjesen topjes voor de meisjes en vrouwen. De trainingsjacks zijn voorzien van 4 sponsors waardoor deze tegen een gereduceerde prijs kan worden geleverd. Klik hier voor de voorbeelden van de kleding.

De procedure.

In de kantine zijn bestelformulieren aanwezig maar u kunt het formulier ook downloaden.

U vult uw persoonlijke gegevens in evenals uw IBAN nummer. U geeft op het formulier aan welk kledingstuk u wilt bestellen en het aantal. U stuurt het formulier (scan) naar info@gacgemert.nl. U ontvangt een betaalverzoek voor het verschuldigde bedrag. U betaalt het bedrag op rekening van GAC o.v.v. sportkleding en naam van het GAC lid.

Zodra het geld is ontvangen wordt uw bestelling in orde gemaakt. GAC probeert alles op voorraad te hebben. Zodra de bestelling klaar ligt in de kantine krijgt u per email bericht en kunt u vanaf dat moment de kleding ophalen in de kantine. Gedurende de periode dat de kantine is gesloten wordt de kleding thuis bezorgd.

Bij het ophalen van de kleding ontvangt u het bestelformulier terug. U controleert uw bestelling en tekent het formulier rechtsonder zodat wij weten dat de kleding is opgehaald. Het formulier legt u terug achter de bar. Hiermee is de bestelling afgerond. 

Problemen met de opgehaalde kleding.

Het kan zijn dat er iets mis is met de kleding die u net heeft opgehaald. U dient dan direct maar uiterlijk 1 week na het ophalen van de kleding een email te sturen naar info@gacgemert.nl  Wij nemen dan contact met u op om het probleem te bespreken en zoeken met u naar een goede oplossing.

De volgende kleding is te koop:

Pupillen / JuniorenPrijs
Shirt korte mouw€ 29,00
Short tight€ 28,00
Topje€ 32,00
Senioren / MastersPrijs
Shirt korte mouw man/vrouw€ 32,00
Singlet man/vrouw€ 31,00
Topje vrouw€ 35,00
Short tight€ 35,00
Trainingsjack€ 45,00
Trainingsbroek€ 55,00

* Prijzen onder voorbehoud, deze kunnen altijd aangepast worden door de leverancier.

Vanaf nu (11-11-2023) zijn er ook GAC hoodies te bestellen met je eigen naam achterop.

  • Katoenen sweaters, van kindermaten t/m 3XL (ook in dames model).
  • Te passen en bestellen bij MK Sport (voorheen sportpoint), Nieuwstraat 44, Gemert
  • Eerste bestelronde t/m 22 november, levering in week 50
  • Speciale introductieprijs van 30 euro, dit is inclusief de naam opdruk.
  • De hoodie is geen wedstrijdkleding, maar is vooral bedoeld voor trainingen en warming-up bij wedstrijden.

De hoodies blijven na 22 november gewoon te bestellen zijn, maar dan tegen een hogere prijs.

De kleding wordt speciaal voor u gemaakt en kan daarom niet geretourneerd of geruild worden

Ook zijn er binnenkort weer nieuwe sporttassen / rugzakken te bestellen bij MK Sport. Deze tassen worden ook voorzien van een “GAC Gemert” tekst erop. Deze tassen zijn momenteel nog niet voorradig bij MK Sport, maar al wel te bestellen (en al wel te bezichtigen in andere kleuren)
De prijs voor deze tassen begint bij 27 euro, afhankelijk van de maat.