Jaarverslag Technische commissie 2020

Wijzigingen in trainerscorps

Bij de A-pupillen is Jeske van de Ligt gestopt, hiervoor is Alies van Oosterwijk in de plaats gekomen. Bij de mini BC-pupillen is Xanne van der Valk als assistent gestart in plaats van Lieke Janssen.

Covid-19

Corona heeft voor de trainers en atleten de nodige flexibiliteit en enig aanpassingsvermogen vereist.
Enkele dagen voor ons geplande trainingsweekend hebben we besloten deze af te gelasten omdat het ons niet verstandig leek deze door te laten gaan, gezien hetgeen er gaande was. Enkele dagen later werd door de overheid besloten dat alle sport-trainingen en evenementen niet meer door mochten gaan. Na 6 weken mocht de jeugd t/m 12 jaar weer met de nodige maatregelen trainen en nog eens twee weken later konden ook de oudere atleten met strenge maatregelen weer trainen op de baan.

Door het jaar heen hebben we diverse versoepelingen, veranderingen en verscherpingen van de regels gehad, waarop wij ons telkens zo goed mogelijk hebben proberen aan te passen.

Veel groepen hebben een hele tijd niet kunnen sporten en helaas voor onze sportief wandelaars hebben zij het langst geen gebruik van de baan kunnen maken.

Geen evenementen/bijscholingen

Door alle beperkende maatregelen is er in 2020 geen trainingsweekend geweest, hebben er geen bijscholingen plaatsgevonden en zijn er geen specialisatie trainingen voor de jeugd gegeven.

Ook alle competitiewedstrijden en bijna alle overige wedstrijden zijn afgelast.

Namens de Technische Commissie

Martijn Kluijtmans