Jaarverslag Evenementencommissie 2022

Het jaar 2022 begon voor de evenementencommissie nog erg rustig door de Corona maatregelen. Opnieuw kon er geen nieuwjaarsreceptie plaatsvinden. Ook voor de gezellige carnavalsavond was het nog net te vroeg. Gelukkig werden de maatregelen al snel in het jaar 2022 versoepeld waardoor we als evenementencommissie weer volop aan de slag konden gaan met het organiseren van verschillende activiteiten.

Voor elke jeugdgroep heeft er weer een uitje plaatsgevonden. De jongste pupillen zijn naar DippieDoe geweest. Met een grote groep mini-b/c pupillen vertrokken we richting Best waar iedereen flink heeft gespeeld.

De a-pupillen werden uitgedaagd met een potje bowlen. Er werd fanatiek gestreden om de eerste plaats. De middag werd afgesloten onder het genot van lekkere frietjes.

Voor de cd-junioren stond er ook een actieve middag op de planning. Met een wat kleiner groepje gingen ze naar een trampoline park in Veghel. Er werd fanatiek gesprongen en salto’s gemaakt.

De AB en senioren zijn dit jaar naar Deurne geweest. Hier stond het spel Expeditie Robinson klaar om gespeeld te worden. Team noord en zuid streden tegen elkaar. Door verschillende spellen moest uiteindelijk de code opgelost worden om bij de prijs te komen. Na deze activiteit hebben ze gezamenlijk afgesloten om een etentje.

Op 16 juli vond de avond van GAC plaats. Alle pupillen en junioren verzamelden zich op de baan voor verschillende spellen. De kinderen werden in groepen verdeeld en konden zo tegen elkaar strijden bij de spellen. Er moest flink gerend worden tijdens het water, spons en vuur spel. Na wat ranja stond het volgende spel alweer klaar. Een reuze estafette waarin alle tennisballen naar de overkant gebracht moesten worden. Doordat het erg warm was werden de tennisballen vervangen door sponsen en water, waarbij iedereen afgekoeld werd door het water.

Als laatste spel kregen twee kinderen uit de groep witte sokken aan. De hele groep moest een parcours afleggen. Welke sokken nog het meest wit waren gebleven hadden uiteindelijk gewonnen. Er kwamen creatieve ideeën naar voren om de sokken zo wit mogelijk te houden. Uiteindelijk was dit toch niet bij iedereen goed gelukt. Na afloop van alle spellen werd er gezamenlijk genoten van frietjes met een snack. Het was een erg leuke middag.

In november was het weer tijd voor de feestavond. Erg leuk dat dit na een paar jaar weer mocht plaatsvinden. Er was dan ook een erg grote opkomst. Onder het genot van een hapje en drankje werd er gezellig gekletst. Tijdens deze avond werden kampioenen en jubilarissen gehuldigd. Daarnaast werd Jan van Ansem gekozen tot vrijwilliger van het jaar. Gefeliciteerd!

Ook zijn er dit jaar weer twee pieten mee komen trainen met de pupillen. Ze werden gestuurd omdat ze nog wat extra oefening konden gebruiken. Na een goede pietentraining en hulp van onze pupillen waren ook deze pieten klaar voor pakjesavond.  

Het was erg fijn om na twee jaren van weinig evenementen weer een goed gevuld jaar te hebben. Ondertussen is de commissie ook flink uitgebreid met nieuwe leden wat erg fijn is.

We zijn weer klaar om in het jaar 2023 allerlei leuke evenementen te organiseren voor alle leden!

Namens de evenementencommissie Lieke van Gemert