Trimmers

Hardlopen wordt door veel mensen beoefend. Even de hardloopschoenen aan en je trekt er lekker op uit. Alleen of met meerderen. Niet voor iedereen is het weggelegd om op eigen houtje te gaan lopen en om iedere keer weer die motivatie op te brengen. GAC kan een steuntje in de rug geven. Bovendien geeft het lopen in een groep ook een stuk gezelligheid.

Bij GAC heb je de mogelijkheid om in een groep te lopen. Onder begeleiding kun je op een verantwoorde manier lopen. Ben je een beginneling dan wordt je individueel begeleid. Iedereen kan op eigen niveau lopen en je hebt een drijfveer om te gaan.

Er zijn verschillende mogelijkheden om te trainen: Op maandag- en donderdagavond van 19.00-20.30 uur, op dinsdag- en donderdagochtend van 9.15 -10.30 uur en op zaterdagochtend van 8.45 -10.00 uur. Deze trainingen worden allen verzorgd door ervaren en gediplomeerde trainers.  Op zondagochtend van 10.30 -11.30 uur is er ook een groep op de baan. Deze trainingen worden verzorgd door  één van de lopers die dan aanwezig zijn.

Kom eens kijken of beter nog loop eens mee!!!!!!!

Voordat je definitief beslist om lid te worden van GAC, mag je eerst 4 weken gratis meetrainen.