Wedstrijdoverzicht

WEDSTRIJDOVERZICHT (winterseizoen 2012-2013).

CROSSWEDSTRIJDEN:
Zo 11 november:    Molenvencross Helmond
Zo 9 december:      Zandboscross Deurne
Wo 26 december:   Kerstloop Gemert
Zo 6 januari:          Donckcross Someren (alleen als de indoor in Gemert niet doorgaat)
Zo 27 januari:        Vlakwatercross Venray
Zo 24 februari:       Commanderijecross Gemert

INDOORWEDSTRIJDEN:
Zo 18 november    Vught
Za 19 januari        Veldhoven
Zo 27 januari        Den Bosch

Of de indoor in Gemert door gaat staat nog niet vast en staat daarom nog niet op het overzicht.  Voor deze wedstrijd zal er nog een mail volgen.

INSTUIFCROSSEN
Dit jaar willen weer drie instuifcrossen voor pupillen organiseren. Hierbij lopen de atleten twee rondjes over de crossbaan van GAC, we houden de prestaties bij en ook hier worden pr-etjes met een diploma beloond. We starten de trainingen dan gewoon om half 7 en lopen de cross rond kwart over 7, je bent dan van harte welkom te komen kijken en aanmoedigen.
De volgende avonden zal dit plaatsvinden:
–    Donderdag 22 november
–    Donderdag 13 december
–    Donderdag 24 januari

WEDSTRIJDSTIMULERING:
Wij blijven er naar streven dat er zoveel mogelijk kinderen meegaan op wedstrijd. Natuurlijk houden we bij de pupillen en de D-junioren ook weer de persoonlijke records bij. Deze worden beloond met een diploma. Aan het einde van het zomerseizoen, tijdens de clubkampioenschappen, wordt degene met de meeste pr’s beloond met een beker. Dit geldt voor elke categorie apart.  Iedereen heeft evenveel kans om die beker te behalen, als je maar aan zoveel mogelijk wedstrijden deelneemt.

OPROEP AAN DE OUDERS:
Denk eraan dat uw kind tijdens de wedstrijden clubkleding dient te dragen! (Heb je deze in bestelling dan geef ze een lichtblauw shirt aan, dan zijn ze toch herkenbaar als GAC atleet.) Helaas is het niet altijd mogelijk dat er voldoende trainers meegaan op wedstrijden om de kinderen te begeleiden. Daarom doen wij een oproep naar u toe. Wie is er bereid om samen met de atleten in te lopen of eventueel wat aanwijzingen te geven, als dit nodig is? Geef dit even door.

DE WEDSTRIJDBRIEFJES ONTVANGT U PER EMAIL. WIJ VRAGEN U VRIENDELIJK OM DEZE OP TIJD IN TE LEVEREN. DIT GELDT OOK VOOR THUISWEDSTRIJDEN. U KUNT ZE KWIJT IN DE BRIEVENBUS VOOR IN HET HALLETJE BIJ DE INGANG. WILT U OP DE ENVELOPPE EVEN VERMELDEN VOOR WELKE WEDSTRIJD HET IS.