Indoor 2016

[Spider_Calendar id=”1″ theme=”13″ default=”month” select=”month,list,week,day,”]

Graag nodigen wij jullie uit voor deelname aan onze indooratletiekwedstrijd bij de Gemertse Atletiek Club. Deze vindt plaats op:

 

* * * ZATERDAG 09 JANUARI 2016 * * *

Deze wedstrijd wordt gehouden bij Tennishal D’n Ouwe Toren Wijnkelderweg 7 5741 ND Beek en Donk telefoon 0492-463664 en is bereikbaar vanaf de Lieshoutseweg(N 615) afslag Muzenlaan eerste inrit rechts.

Programma:

Pupillen A: estafette – 40m sprint – 40 m horden – hoogspringen en kogelstoten..

Pupillen B/C/Mini: estafette – 40 m sprint- 40 m horden – hurkhoog- medicinebalwerpen. Deze indoorwedstrijd zal bij de pupillen worden verwerkt in ploegvorm en volgens de bestaande instructiekaarten nieuwe vorm.(Athletics Champs) De onderdelen voor de junioren D/C zijn: 40 m sprint – hoogspringen – kogelstoten. Individueel en in 3 kamp-vorm.

Aanvang : Pupillen 11.00 uur. D/C/-junioren vanaf 14.30 uur

Inschrijfgeld: Pupillen € 3,50 per deelnemer.(5 onderdelen) D/C junioren € 4,50 per deelnemer.(3 onderdelen)

Inschrijven: Alleen voorinschrijvingen tot en met 4 januari 2016 op www.Atletiek.nu.

Via secretariaat van jouw vereniging en de betalingen overmaken op

IBAN.nr NL95RABO0116188340

t.n.v.GAC-Gemert, onder vermelding van: naam, categorie en vereniging. en met opgaven van 2 juryleden/begeleiders.

Prijzen: Er zijn ereprijzen voor de beste atleten/ploegen in elke categorie aan de hand van de puntentelling na 3/5 onderdelen (bepalend is het aantal inschrijvingen).

Om deze wedstrijd goed en op tijd te kunnen laten verlopen hebben wij gemeend een limiet aan het aantal deelnemers te moeten stellen. Indien het aantal van 20 inschrijvingen bij de D/C-junioren en 12 ploegen A pupillen en

12 ploegen B/C/mini pupillen is bereikt, zullen wij latere aanmeldingen helaas moeten afwijzen. Een ploeg bij de pupillen moet minimaal 6 en maximaal 11 deelnemers bevatten.

Pupillen individueel kunnen alleen als ze bij een andere ploeg kunnen/mogen worden ingepast. Deze komen dan ook op de reserve lijst, om te kijken of er nog plaats/mogelijkheden zijn.

Let op: In de tennishal is het gebruik van spikes of sportschoenen met zwarte zolen niet toegestaan. Wij hopen u en uw leden bij deze indoorwedstrijd van de Gemertse Atletiek Club op

zaterdag 9 januari te mogen begroeten en wensen u allen een fijne en sportieve dag toe.

 

Tijdschema:

Klik hier voor tijdschema.