Hardlopen, iets voor jou?

Nu de vakantie ten einde loopt en we weer in het normale ritme komen is het tijd om weer een nieuw doel voor jezelf te stellen. Wil je weer beginnen met hardlopen of heb je dat nog nooit gedaan maar lijkt het je wel iets, dan hebben wij bij de Gemertse Atletiek Club een mooi aanbod.

Vanaf zaterdag 9 oktober gaat de Gemertse Atletiek Club van start met een aantal trainingen voor beginnende hardlopers met als doel 5km. hardlopen. Na 12 weken kun je deelnemen aan de Kerstloop op tweede Kerstdag.

De opbouw van deze trainingen zal rustig verlopen en is voor iedereen toegankelijk. Je loopt samen met andere startende lopers, wat niet alleen motiverend is maar ook nog eens super gezellig. De trainingen bestaan uit een warming-up, een rustig oplopend loopschema en een cooling-down. Natuurlijk is er ook aandacht voor de manier van lopen en krijgt men advies over kleding, schoeisel en blessures.

De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan van GAC en beginnen op zaterdag 9 oktober om 8.45u. Vanaf woensdag 24 november is er ook de gelegenheid om een tweede groepstraining te volgen.

De kosten voor deze trainingen zijn € 60,00 inclusief startbewijs voor de Kerstloop op 26 december.

De loopcursus is toegankelijk voor maximaal 20 personen. Is dit jouw nieuwe doel, twijfel dan niet langer en meld je aan.