Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Uitje” voor alle jeugdleden

zaterdag 26 september 2020/14:00 - 18:00

Zaterdag 26 september 2020 van 14.00 tot 18.00 uur
GAC terrein

Zoals jullie van ons gewend zijn, worden er jaarlijks uitstapjes georganiseerd voor alle jeugdleden. door de evenementencommissie. Echter, voor dit jaar waren deze in een ander jasje gestoken i.v.m. ons jubileumjaar. Dit gaan we nu verzetten naar volgend jaar.
Toch willen we voor jullie, als jeugd, toch nog een leuke dag gaan organiseren. We willen al onze jeugdleden dan ook uitnodigen om op zaterdag 26 september 2020 voor een leuke middag op ons atletiekterrein. We zullen natuurlijk hierbij de regels hanteren die voor ieder van toepassing zijn i.v.m. corona.
We zullen starten om 14.00 uur bij GAC, waar we ook de hele middag op het atletiekterrein blijven. We zullen de dag afsluiten door gezamenlijk te eten. Om 18.00 uur kan iedereen weer opgehaald worden.
We willen aan ouders/verzorgers vragen om bij het brengen en halen niet op het terrein te blijven, zodat we ook op deze momenten voldoende afstand kunnen bewaren.

Wanneer je deel wilt nemen graag opgeven voor zaterdag 19 september via evenementencommissie@gacgemert.nl met vermelding van voor-achternaam, categorie en eventuele bijzonderheden/allergieën.

We hopen dat jullie er bij zijn om er samen een gezellige middag van te maken.
Bij vragen, neem gerust contact op met ons via bovenstaand emailadres.

De evenementencommissie

Gegevens

Datum:
zaterdag 26 september 2020
Tijd:
14:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Atletiekterrein GAC
Sportlaan 22
Gemert, Nederland
+ Google Maps