Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TRAININGSWEEKEND BURGH HAAMSTEDE 8, 9 en 10 maart 2019

vrijdag 8 maart 2019/15:00 - zondag 10 maart 2019/17:00

Hallo lopers en loopsters en familie,

Dit jaar neemt Natalia Fokina het stokje van Henk van Eck over. We willen Henk heel erg bedanken voor zijn inzet om elk jaar het trainingsweekend te helpen organiseren.

Op 8, 9 en 10 maart 2019 gaan we weer naar Burgh Haamstede voor een trainingsweekend samen met de atletiekvereniging Weert.
We gaan daar weer drie dagen lekker trainen zowel op het strand, de duinen en de meeuwenkolonie. We worden om ongeveer 15.00 uur vrijdags verwacht bij de bungalows van Landall Greenparks. Nadere informatie volgt nog t.z.t. voor diegenen die zich hiervoor gaan opgeven.

De kosten voor dit weekend bedragen Euro 70,00 p.p Graag voor 1 december 2018 dit bedrag overmaken wat geldt als definitieve inschrijving. Met inschrijvingen na deze tijd kan geen rekening meer gehouden worden. Omdat het mogelijk is dat je na je betaling om een of andere reden niet mee kan gaan kun je het beste zelf zorgen voor een annuleringsverzekering.

Op de zaterdagavond is er ook de mogelijkheid om samen met Weert deel te nemen aan en 3-gangendiner bij de Schouwse Hoeve: soep, stampottenbuffet en dessertbuffet. De kosten zijn €19,95 per persoon en komen bovenop de weekend kosten. Laat even weten of je daar aan deel wilt nemen. Dan wordt het bedrag €89,95.

Vanwege het grote aantal deelnemers en dus een groot aantal bungalows dat we moeten reserveren sluit de inschrijving dit jaar op 1 december 2018. Je kunt je via het mailadres n.fokina@chello.nl aanmelden en je gegevens doorgeven (naam, adres, geboortedatum, mailadres, telefoonnummer en of je wilt deelnemen aan het diner).
Na aanmelding krijg je nadere informatie inclusief een betalingsinstructie per mail toegestuurd.

Namens de organisatie

Natalia Fokina

Gegevens

Begin:
vrijdag 8 maart 2019/15:00
Einde:
zondag 10 maart 2019/17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Natalia Fokina
E-mail
n.fokina@chello.nl

Locatie

Landall Greenparks
Burgh Haamstede, + Google Maps