Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Trailrunning

donderdag 19 januari 2023 / 19:00 20:30

Donderdagavond 19 januari van 19.00 tot 20.00/20.30 u in de kantine van GAC.

Lezing over Trailrunning bij GAC Gemert: “Feiten en fabels”

Trailrunning wil zeggen ‘off-road hardlopen’ door de natuur, over smalle paadjes (trails) en natuurlijke hindernissen zoals heuvels en bergen, rotsen en beekjes bedwingen.

Steeds meer hardlopers zoeken deze uitdagingen op. Op zoek naar meer beleving in plaats van massale evenementen over asfalt en continu de focus op snellere tijden. Dicht bij de natuur, om de rust en de mooie omgeving te ervaren.
Trailrunning wint snel aan populariteit. ‘Heerlijk hardlopen en één zijn met de natuur’ zijn veelgehoorde termen van mensen die zijn besmet met het trailrunvirus.

Op donderdagavond 19 januari zal Georgy Sinelshchikov in de kantine van GAC Gemert een lezing geven over de feiten en fabels rondom trailrunning.
Georgy is een ervaren trailrunner. Zo heeft hij bijvoorbeeld in 2021 de Ultra Trail Mont Blanc uitgelopen. Een wedstrijd van 101km lang met 6000 hoogtemeters!

Ben jij geïnteresseerd in trailrunningen wil je meer weten over dit populaire fenomeen? Je bent van harte welkom op donderdagavond 19 januari in de kantine van GAC Gemert, Sportlaan 22, 5421 SK Gemert. Aanvang van de lezing is 19:00 uur, aanmelden voor deze avond is niet nodig.