Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ouder/Kind wedstrijd

maandag 2 juli 2018/17:30 - 19:30

Op het wedstrijdoverzicht hebben jullie het al kunnen zien, het staat natuurlijk al lang thuis op de kalender en alle papa’s en mama’s zijn vast al hard aan het trainen. Op maandagavond 2 juli is weer de jaarlijkse ouder-kind wedstrijd! Tijdens deze avond strijden koppeltjes van kind met hun ouder tegen andere ouder–kind koppeltjes van dezelfde categorie op drie verschillende atletiekonderdelen: verspringen, 40/60m horden en vortexwerpen.
De prestatie van het kind en de prestatie van de ouder worden bij elkaar opgeteld en na drie onderdelen komt er een winnaar uit de bus. Iedereen krijgt natuurlijk een diploma, er zijn prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 van iedere categorie (BC- mini pupillen, A-pupillen en CD-junioren) en de wisselbeker gaat naar de overall-winnaar van de dag.
Je mag je opgeven met papa of met mama. En als papa en/of mama nou echt niet mee kunnen doen, mag je je ook inschrijven met opa of oma, tante of oom, buurman of buurvrouw enz.

Op 2 juli kun je om 17.30 uur je startnummer ophalen waarna we om 17.45 uur met de gezamenlijke warming-up beginnen en dan start om 18.00 uur de wedstrijd met één van de drie onderdelen. Rond 19.15 uur willen we de avond afsluiten met een gezellige estafette, gevolgd door de prijsuitreiking die om 19.45 uur zal plaatsvinden.

Het wordt een gezellige avond dus geef je voor 20 juni 2018 op door je gegevens door te geven aan de evenementencommissie (evenementencommissiegac@gmail.com)


 

Gegevens

Datum:
maandag 2 juli 2018
Tijd:
17:30 - 19:30
Evenement Categorie:

Locatie

Atletiekterrein GAC
Sportlaan 22
Gemert, Nederland
+ Google Maps