Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gemert City Run

zaterdag 13 mei 2017/16:30 - 21:00

Gemert City Run: een sportief feest op zaterdagavond 13 mei
Na de succesvolle eerste editie, probeert de organisatie er dit jaar op zaterdagavond een sportief feest van te maken op het Ridderplein in Gemert.

Iedereen moet kunnen mee doen
De Gemert City Run is een sociale happening. Iedereen moet kunnen meedoen. Zowel de allerjongste, beginners, gevorderden en de topatleten. Naast de vandePunt Mini City Run van 1500 meter, kunnen deelnemers kiezen voor de Jumbo 5 kilometer of de Voetinstituut Penninx 10 kilometer. De Gemert City Run is daarnaast één van de enige hardloopwedstrijden waarbij sport, gezelligheid en netwerken zijn samengevoegd tot één evenement. Bedrijven en ondernemers uit de regio kunnen zich inschrijven voor de Gemert Media Business Run.

Gemert City Run sfeer
Het evenement is niet alleen leuk voor de hardlopers zelf, maar ook voor iedereen die de unieke Gemert City Run sfeer wil meemaken. Speciaal voor supporters is er het Gemert City Fanplein op het Ridderplein, bij de start en finish. Op dit plein zijn er gedurende de gehele avond talloze activiteiten voor jong en oud. Kortom, de perfecte plek om alle toppers aan te moedigen. Dit jaar streeft de organisatie naar minimaal 1500 deelnemers en probeert hiermee Gemert landelijk op de kaart te zetten. Hardlopers kunnen dit jaar met live beelden worden gevolgd en worden naar de finish begeleidt met veel muziek. Daarnaast ontvangt iedere finisher een unieke Gemert City Run medaille.

Programmma
18:00 Officiële opening Gemert City Run 2017 op het Ridderplein
18:30 Mini Gemert City Run 1500 M
18:45 5 KM
19:30 10 KM
20:45 Prijsuitreikingen, muziek & proosten op de topprestaties

Voor meer info Klik hier

Gegevens

Datum:
zaterdag 13 mei 2017
Tijd:
16:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Ridderplein
Ridderplein
Gemert,
+ Google Maps