Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GAC-kamp 2017

vrijdag 22 september 2017/17:00 - zondag 24 september 2017/17:00

Het GAC jeugdweekend komt er weer aan!
Dit jaar vind ons jaarlijkse kamp plaats op 22, 23 en 24 september. Het thema is dit jaar ‘Games’.
Zoals jullie weten is dit elk jaar heel erg leuk en we zouden het geweldig vinden als ook jij (weer) mee gaat!
Om mee te gaan willen we je vragen om zo snel mogelijk onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Het inschrijfgeld (€ 27,50 p.p.) doe je in een gesloten envelop met daarop je naam en onder vermelding van “kamp” in de groene brievenbus bij de kantine. Dan maken we er ook dit jaar een geweldig kamp van!!!
Het inschrijfformulier is tot uiterlijk 1 september 2017 in te vullen. Houd rekening met de vakantie die nog komt zodat je niet te laat bent met inschrijven.
Aan de ouders:
Op een kamp kan er wel eens een ongelukje gebeuren met je zoon of dochter en kan het handig zijn om persoonlijke informatie bij de hand te hebben. Daarom willen we vragen het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen en een kopie van het legitimatiebewijs toe te voegen aub. De persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk bewaard en de gegevens wordt na het jeugdweekend vernietigd. Bij voorbaat dank voor de medewerking.
Als je verder nog vragen hebt over dit jeugdweekend dan mag je ons altijd aanspreken op de atletiekbaan of e-mail je vraag naar ons e-mailadres: kamp@gacgemert.nl

 

Groeten de kampcommissie,
Martijn, Sjoerd, Marc en Inge

Gegevens

Begin:
vrijdag 22 september 2017/17:00
Einde:
zondag 24 september 2017/17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Verrassing