Logan van der Sluijs verbreekt het Clubrecord 150 meter sprint uit 1971.

Logan van der Sluijs wist op 24 februari 2024 een nieuw clubrecord neer te zetten.

Dit deed ze tijdens het Nationale U16&U14 indoor in Apeldoorn. De wedstrijd in het Omnisport was meteen haar eerste grote indoorwedstrijd. Omdat Logan voor het eerst meedeed als U14 was het ook de eerste keer dat ze 150 meter zou gaan sprinten. Ze wist een snelle start te maken en in de binnenbaan na 100 meter de koploper te worden. Daarmee won Logan deze serie met een tijd van 23,52 seconden. Hoe gaaf is dat, om een persoonlijk record neer te zetten en een clubrecord verbreken.

Met deze tijd verbrak ze het bestaande clubrecord van Petra van Berlo. Dit record is op 14-3-1971 met een tijd van 23,9 seconden gezet. Wie weet verbreekt Logan dit clubrecord bij de volgende indoor weer. Dat zou mooi zijn. Ben jij benieuwd naar onze clubrecords, dan zijn deze te vinden op onze site,