Leudal cross, zondag 18 februari 2024

Zondag 18 februari gingen onze trouwe wedstrijdlopers Xavier, Femke en Jilke naar de Leudal cross. Misschien nog met een carnavalsdeuntje in hun hoofd, genietend van de laatste dag van de vakantie en vol goede moed stonden ze bij de start klaar. Klaar om 900 meter te lopen in het mooie Leudal. Vol snelheid liep Femke deze keer naar een tweede plek. Ze liep de 900 meter in 3.53 minuten. Jilke was ook erg snel en volgde met 4.00 minuten na Femke over de finish, een derde plek. Xavier was net ietsjes minder snel dan de Femke en Jilke, maar eindigde ook met een hele mooie tijd van 4.10 minuten. Dit leverde hem een zesde plaats op.

Ook trainster Danique was op dreef en zij wist bij de U18 meisjes een mooie tweede plek te behalen. Ze liep 3400 meter in 17.52 minuten. Een mooi voorbeeld voor onze pupillen!

Nu op naar de volgende cross-wedstrijd op zondag 25 februari. Dit is de Verloscross in Helden.