Cross Helden

Vandaag hebben onze atleten weer hun beste beentje voor gezet tijdens de Verloscross in Helden.
Bij de jongens onder 12 werden prima resultaten behaald waar Jelle een 3e plaats heeft behaald en Finn liep naar een 9e plaats.
Bij de meisjes onder 12 liep Mint naar een verdiende 4e plaats waardoor ze het podium net mis liep.
Sem van de Laar liep in de categorie jongens onder 10 mee en na een vliegende start waar hij een tijd aan de leiding liep, kwam hij uiteindelijk toch met een knappe 5e tijd over de finish.
Bij de meisjes onder 9 jaar is het podium van te voren eigenlijk al bekend. Na een moeilijke start van onze atleten hier kwamen zowel Femke als Jilke in een felle strijd op het laatst alsnog als 2e en 3e over de finish.
Bij de jongens onder 9 was Xavier ook in een felle strijd verwikkeld met verschillende atleten. Ook Xavier had een lastige start maar kwam uiteindelijk knap als 2e over de streep. Volgende week wordt de definitieve strijd beslist wie er uiteindelijk in het algemeen klassement op het podium zal eindigen. Deze beslissing zal plaatsvinden tijdens onze eigen Nederheide cross in Milheeze!