Mooie prestaties van de pupillen op Vlakwatercross Venray 28-1-2024

Afgelopen zondag stonden drie fanatieke A-pupillen aan de start van de Vlakwatercross in een zonnig Venray. Stijn en Jelle moeten het opnemen tegen een groot aantal jongens. Maar liefst 43 jongens staan er aan de start. Drie rondjes van 500 meter moeten er gelopen worden. Jelle gaat heel goed van start en loopt al snel op de tweede plek. Deze tweede plek weet hij heel knap alle drie de rondes vast te houden. Een mooie podiumplek voor Jelle. Stijn voelt zich niet fit maar wilde toch perse meedoen. Voor hem was het echt afzien maar wat knap dat hij de cross helemaal uitloopt en toch nog een 13 e plek in de wacht sleept. Mint mag daarna naar de start voor haar drie rondes. Ze gaat uitstekend van start. In de drie rondes die Mint loopt weet ze een heel aantal meiden in te halen waardoor ze uiteindelijk als 5 e eindigt. Dit is een hele mooie prestatie!

Gefeliciteerd met deze prestaties A-pupillen!

Ook de kleinste pupillen van GAC Gemert mochten de cross lopen in Venray. Dit deden ze dan ook nog eens met heerlijk weer en goede prestaties. Allereerst mochten de U10 jongens en meisjes twee keer een rondje van 500 meter rennen. Na een drukke start eindigede Sem van de Laar 4e met een tijd van 4:12 en Samuel Dekkers behaalde een mooie tijd van 4:56. De U9 en U8 jongens en meisjes mochten als laatste rennen. Xavier Mostard werd 2e met een mooie tijd van 4:25, Femke Quadvlieg werd 2e bij de meisjes met een mooie tijd van 4:55, Jilke van Erp werd 3e met een tijd van 4:59 en Lars Bongen eindigde met een mooie laatste sprint en behaalde zo een tijd van 5:39.