Relaxte sfeer bij de U8/U9/U10 pupillen bij indoorwedstrijd in Volkel

Zaterdag 16 december stonden zes pupillen: Femke, Jilke, Just, Nathan, Samuel en Sem ruim voor de aanvangstijd klaar voor het hoogspringen. Er was de laatste tijd vanwege het regenweer niet veel op hoogspringen geoefend, maar dat was totaal niet te zien aan de geweldige resultaten! Femke had de flow goed te pakken en eindigde met 0.95 meter hoog. Sem was super geconcentreerd, zuchtte een keer goed en sprong ook 0.95 meter. Samuel had ook een geweldige concentratie en sprong eveneens 0.95 meter hoog. Alle drie goed voor een persoonlijk record. Jilke verbeterde ook haar persoonlijk record en wist een fantastische hoogte van 0.85 meter te behalen.

Bij de 35 meter horden wist iedereen een persoonlijk record te behalen en bij het sprinten regende het ook persoonlijke records. Bij sprint en horden waren Just en Nathan erg aan elkaar gewaagd. Zij finishte regelmatig exact tegelijk over de finish! Ze sprintte beiden de 35 meter in 8.7 seconden. Deze tijd leverde ze een tweede plek op. Just was echter wel een keer sneller bij de 35 meter horden. Hij finishte in 9.6 seconden en Nathan finishte, met zijn mooie nieuwe flitsende schoenen aan, in 9.9 seconden. Jilke liep bij sprint en horden in dezelfde serie als Femke. Deze twee meiden hadden een goede dynamiek samen. Jilke probeerde zo dicht mogelijk bij supersnelle Femke te komen waardoor Femke ook weer een extra tandje bij zette. Hoewel het voor Jilke soms bij sprint wat lastig was doordat er een andere atleet in haar baan liep, was haar snelste sprint 7.0 seconden. Wat haar een persoonlijk record en een tweede plek opleverde. Bij de sprint was Femke van GAC het snelste meisje en tevens ook eerste van de meisjes in haar categorie. Ze liep 35 meter in 6.1 seconden. Bij de jongens van GAC was Sem de snelste. Hij werd in zijn categorie vierde met een geweldig snelle tijd van 6.5 seconden. Samuel, Nathan en Just lieten verder ook nog eens zien dat ze ook veel kracht in hun armen hadden. Samuel stootte maar liefst 5.10 meter ver! Nathan, die zijn eerste indoorwedstrijd deed, stootte al meteen 3.30 meter ver. Just moest even zijn concentratie vinden, maar stootte uiteindelijk al 3.20 meter ver. Dit alles in een hele gezellige, relaxte sfeer onder onze atleten. In deze fijne sfeer mochten we naar huis met 2 bekers en 4 medailles. Femke werd eerste, Nathan tweede, Just vierde, Sem en Jilke vijfde en Samuel achtste.

Nu op naar het volgende evenement: de Topvorm Kerstloop op tweede Kerstdag!