Femke Quaedvlieg, pupil van de maand november 2023

Femke is een atleet in hart en nieren. Ze is gedreven, gezellig, beheerst alle onderdelen, traint goed en doet graag mee aan wedstrijden.

Ze is vrijwel altijd op de training, en geeft vaak het goede voorbeeld qua inzet, interactie met anderen, en zeker ook qua prestatie. Die inzet betaalt zich terug in wedstrijden. Femke schittert regelmatig op het podium, en werd dit jaar zelfs Brabants Kampioen. Een geweldige prestatie! Inmiddels heeft ze al zoveel bekers en medailles verzameld dat een prijzenkast op haar verlanglijst prijkt.

Een tijdje geleden kwam Femke een keer hard ten val tijdens een wedstrijd op het onderdeel horden. Iedereen schrok er van en ze had flink pijn. Maar na een behandeling bij de EHBO post ging ze toch opnieuw van start en maakte ze de wedstrijd ‘gewoon’ af. Dat kenmerkt haar, een echte doorzetter!

Daarbij is ze heel vrolijk en draagt bij aan een goede sfeer op de trainingen, tijdens wedstrijden, en onderweg als ze samen met andere pupillen lol maakt op de achterbank van de auto…

Na afloop van de training op woensdag helpt ze Boudewijn altijd mee met opruimen, en bij wedstrijden wordt ze vaak vrolijk aangemoedigd door haar ouders en zussen. Gezellig!