Mooie prestaties GAC-lopers tijdens Kuilenloop Mill

Op zondag 3 september werd door AV Olympus uit Boxmeer weer de jaarlijkse Kuilenloop gehouden.

En zoals ieder jaar was er ook weer een afvaardiging van de Gemertse Atletiek Club aanwezig om deel te nemen aan een vijf of tien kilometer.

De Kuilenloop is weer de eerste wedstrijd na de zomermaanden dus voor iedereen weer even kijken waar je toe in staat bent.

Jelle van Oosterwijk ging van start voor een vijf kilometer en mengde zich goed in strijd aan de voorkant van de wedstrijd. Het laatste stuk kon Jelle nog goed doortrekken en de wedstrijd mooi afmaken. Jelle werd dan ook beloond met een mooie derde plek bij de mannen senioren en een tijd van 19.17min. op het gravelparcours rondom de plassen van de Kuilen.

Melissa Bevers liep eveneens de vijf kilometer in Mill. De atlete uit Elsendorp gebruikte deze wedstrijd als test voor Brabants Kampioenschap in Deurne volgende week. Met haar resultaat was ze tevreden. Melissa werd de nummer een bij de vrouwen senioren in een tijd van 20.25min.

Ook Annemieke Pluijm liep een dijk van een wedstrijd. Na lang blessureleed liep zij haar vijf kilometer in een mooi tijd van 34.30min.

Jos de Groot ging voor de wedstrijd over tien kilometer. En ondanks het feit dat Jos minder vaak kan trainen dan hij zou willen was er toch weer een overwinning voor de man uit de Rips. Jos zegevierde bij de mannen 50 in een tijd van 43.58min.

Ook een overwinning, maar dan bij de vrouwen 50, was er voor Francien Lenssen. Francien was met haar tijd van 49.34min. haar concurrentes te snel af.

De lopers van de Gemertse Atletiek Club hebben hiermee een goede start gemaakt voor de komende najaarswedstrijden.