Bostraining op Nederheide

Vandaag hadden wij een bostraining voor de pupillen van GAC. Dit was een mooie voorbereiding op de Nederheide Commanderij bosloop van 5 maart die door GAC georganiseerd wordt en meteen de afsluiter is van de Limbra cross-competitie. 

De mini’s, C en B pupillen zijn onder leiding van Sandra Verkampen en Julien begonnen met wat warming-up oefeningen. Ondertussen heeft Peter van de Ligt hun parcour uitgezet zodat ze echt goed konden oefenen. Sandra zorgt er altijd voor dat de training vooral leuk en speels is. De gigantische zandberg net buiten de hekken van het strandbad was dan ook uitbundig beklommen door de kids. Natuurlijk werd er ook echt getraind.

De  A pupillen begonnen ook met een goede warming up, er is heel wat gesprint om zo snel mogelijk bij de hoedjes met de juiste kleur te komen. Daarna kwam het echte werk. Jammer genoeg was het parcour bij Sandra Sponselee en Marieke van Schijndel niet bekend en hebben wij onze pupillen aardig wat extra meters laten maken. Oeps, maar Peter was onze reddende engel en fietste voor onze pupillen uit, zoals ook zondag dat gaat gebeuren. De route zit er nu wel in!

Na afloop hebben alle pupillen samen nog lekker in de speeltuin gespeeld. Het was koud maar met het zonnetje erbij was het een heerlijke ochtend, en vooral heel gezellig. Wat fijn om te zien dat ze het allemaal zo leuk hebben samen.

Nou op naar Zondag 5 maart, wij hebben er zin in.