Vier enthousiaste mini-C-B pupillen gingen van start tijdens de indoor in Den Bosch

Op zondag 29 januari 2023 stond de tweede indoor wedstrijd voor de mini-C-B pupillen op het programma.Deze indoor wedstrijd werd georganiseerd door O.S.S VOLO in Den Bosch.

Femke, Sem, Bram en Luc hadden er weer zin in. Na een aangepaste warming-up in de gangen van de sporthal, gingen ze alle vier van start met het eerste onderdeel hoogspringen.

Ze lieten allemaal zien dat ze tijdens de trainingen goed de schaarsprong hebben geoefend. En de aanmoedigingen vanaf de tribune hielpen de kinderen natuurlijk ook om zo hoog mogelijk te springen.

Femke kwam tot een mooie hoogte van 0.70 meter en Bram sprong over 0.75 meter.

Luc en Sem sprongen over 0.85 meter, wat voor Sem een nieuw persoonlijk record is.

Na het onderdeel hoogspringen mochten ze laten zien hoe hard ze kunnen sprinten op een afstand van 35 meter. Alle vier de kinderen behaalden hier een nieuw persoonlijk record.

Femke kwam tot een snelle tijd van 6.8 sec. Sem zat hier vlak achter met een mooie tijd van 6.9 sec. Bram liet de stopwatch op 8.3 sec stil staan. En Luc klokte een snelle tijd van 6.5 sec.

Na een korte pauze mochten de kinderen medicienbal gaan stoten. Sem behaalde hierbij een nieuw persoonlijk record van 4.10 meter. Bram, Femke en Luc lieten ook zien dat ze ver kunnen stoten met de medicienbal. Zij kwamen tot de volgende afstanden; Bram 3.70 meter, Femke 3.30 meter en Luc 4.70 meter.

Daarna was het laatste onderdeel aan de beurt, namelijk de 35 meter horden. Omdat dit onderdeel alleen indoor wordt gedaan, behaalde alle kinderen een nieuw persoonlijk record.

Ze liepen goed door tot over de streep, zodat ze tegen de matten die er stonden aan konden rennen.  Bram liep een mooie tijd van 9.8 sec. Sem en Femke lieten de stopwatch stilstaan bij 7.9 sec. En Luc sprintte tot een snelle tijd van 6.9 sec.

Alle vier de kinderen hebben goed hun best gedaan en kregen na afloop allemaal een oorkonde met hun beste prestaties van deze dag. Bram werd bij de C-pupillen jongens vierde en Luc werd bij de B-pupillen jongens negende. Sem stond bij de C-pupillen jongens op het podium en werd tweede. Femke stond op het hoogste blok bij de mini pupillen meisjes.

Allemaal super goed gedaan!

De volgende indoor wedstrijd is op zaterdag 4 februari 2023. Deze wordt door onze eigen vereniging georganiseerd.