Succesvolle Vlakwatercross voor D-junioren

Met nog 2 crossen te gaan in het Limbra Crosscircuit is Justen de Vries na de Vlakwatercross in Venray geklommen naar de 2e positie in het algemeen klassement. Ook Stijn van den Berg klimt gestaag omhoog en staat inmiddels op de 18e plaats. In Venray was de afstand 2050 meter voor deze leeftijdscategorie.

In Venray liepen Justen en Stijn allebei een fijne race. Justen die al de hele week met kuitproblemen te maken heeft, werd daar gelukkig niet veel door gehinderd. Hij wist zelfs wederom een tweede plaats te bemachtigen in een tijd van 7,56 minuten.

Stijn probeert zijn tactiek iedere wedstrijd weer te verbeteren en wil op die manier in de voorhoede proberen te eindigen. In Venray liep hij heel goed en finishte in 9,06 minuten, wat hem een 13e plaats opleverde.