A-pupillen Indoor S’Hertogenbosch 29-1-2023

Vandaag waren de A-pupillen met een klein team. Stijn Jonkers, Imke van de Berg en Ruby van Schijndel. Ze hadden er alledrie veel zin in en dat was te merken en in onderlinge sfeer en de inzet. Bij deze indoor werd er 35 meter sprint en horden gedaan, dat was voor hen alledrie de eerste keer dus die pr stond dan al meteen vast. Hier blonk Imke uit bij de 35 meter sprint en zette een snelle tijd van 6,1 sec neer en een 4de plaats van alle A-pupillen meiden tijdens deze indoor. Bij Stijn lijkt het net alsof hij niet hoeft te springen over de hordes. Hij lijkt er overheen te sprinten, dit was ook te zien in de tijd. Met 6,9 sec. zette hij voor de A-pupillen jongens de 4de plaats vast.

Alle drie wisten ze hun al eerder behaalde pr hoogte te springen bij het hoogspringen. Imke en Stijn 1,05m en Ruby 1,10. Hier haalde Ruby de 3de plek mee van alle meiden deze indoor. Met het kogelstoten ging het ook heel goed. Daar verbraken Ruby en Stijn hun pr. Ruby gooide 5,70m en Stijn 6,00m. Al met al een geslaagde dag waar Ruby en Imke net geen podiumplaatsen behaalde met de 5de en 6de plaats, maar ze hebben laten zien wat ze in hun mars hebben. En Stijn die wist als 1ste jaars a-pupil zich netjes tussen alle 1ste en 2de jaars concurrenten omhoog te werken naar een 11de plaats. Het was een gezellige dag en wij kijken allemaal uit naar de indoor in gemert volgende week.