Zondag 27 november was het weer tijd voor een cross, ditmaal in Deurne, de zandboscross.  

Wij brachten een gezellig clubje a pupillen mee. Stijn Jonkers liep als enige a pupil van GAC bij de Jongens, wederom een mooie constante cross. Hij had een snelle start en liep goed door. Hij finishte met een mooie tijd van 6:39 minuten. 

Onze dames waren met 5 lopers vertegenwoordigd. Imke van de Berg liep lekker op haar eigen tempo vlot door en eindigde met 6:44 minuten. Julia Schrama had onze nieuwkomer Eline Tunderman op haar hielen, beide dames waren heel constant aan het lopen en kwamen met een lach op hun snoet voorbij en bleven netjes doorlopen. Zo eindigde Julia met 6:52 minuten en Eline met 6:56 minuten. Erg knap, zeker voor een eerste cross. Ruby van Schijndel en Pien van Lith liepen ook op hun eigen tempo en kwamen al lachend voorbij om hun tweede ronde in te gaan. Ruby kreeg wat last van haar zij maar liep de cross uit met een tijd van 7:25 en Pien kwam lachend de finish over met 7:50 minuten. Iedereen werd door een aantal pieten gezellig onthaald en beloond met een medaille en een chocolade letter.