Tweede wedstrijd Limbracross competitie GAC-lopers

Zondag 6 november stond wedstrijd nummer twee van de Limbracrosscompetitie op het
programma. In de bossen rondom Stiphout werd door de organiserende vereniging HAC een mooi
en gevarieerd parcours geprepareerd . Smalle paadjes en flink wat heuveltjes maar door de droge
ondergrond toch een behoorlijk snel parcours.
De lange cross over vier grote ronden en een afstand van ongeveer 9200m was de eerste wedstrijd
in het programma.
Jelle van Oosterwijk en Ara vd Eijnden lieten opnieuw zien aan elkaar gewaagd te zijn in de
crosswedstrijden bij de mannen senioren. Was het vorige keer Ara die de onderlinge strijd won,
deze week trok Jelle aan het langste eind en werd mooi dertiende in het sterke veld en zoals gezegd
net voor Ara die veertiende werd.
Ivo Starren en Stefan v Oosterwijk lopen respectievelijk bij de M40 en M45. Voor Ivo was er in
zijn eerste cross een zesde plek in zijn klasse. Stefan keek na afloop ook tevreden terug. Ontspannen
lopend legde hij beslag op plek vijf bij de M45.
Edwin Kok liep in Stiphout een thuiswedstrijd en beloonde zichzelf met een mooie bronzen plak bij
de M50. In dezelfde categorie behaalde een goed lopende Peter Verbruggen plek nummer 15.
Jos de Groot pikt ook regelmatig een ereplaats mee. Zo ook in Stiphout waar hij een derde plek op
het podium behaalde bij de 55.
Drie loopsters van de Gemertse Atletiek Club kwamen aan start voor de korte cross. De dames
kregen een afstand van ongeveer 4700m voorgeschoteld.
En opnieuw was er een derde plek voor GAC. Bij de V45 was deze podiumplek voor een goed
lopende Francien Lenssen. Inge van Veggel liep een prima race en hoewel het naar het einde toe
wat zwaarder werd behaalde ook Inge een mooie plek in de eindklassering. Inge werd zesde bij de
V35. Jeske vd Ligt zien we ook ieder jaar weer van start gaan in de Limbrawedstrijden. Voor Jeske
was er ditmaal een mooie negende plaats.
GAC grossierde in Stiphout in bronzen plakken, Floor Vulders-Jochems zorgde voor ereplaats
nummer vier. In de wedstrijd bij de vrouwen U20 over 3500m behaalde ook Floor een derde plaats.