Gemotiveerde D-junioren aan de start van de Zandboscross

Wederom heeft Justen de Vries dit weekend een podiumplaats weten te behalen in het Limbra Crosscircuit, deze keer bij de Zandboscross in Deurne.

Na een spannende strijd kwam hij na 2100m als derde over de finish, maar er werd dezelfde tijd genoteerd als de nummer 2, namelijk 8.36 minuten.

Ook Stijn v/d Berg liep mee bij de jongens D en hij had de pech dat hij zijn enkel verzwikte. Hierdoor liep Stijn niet meer lekker, maar hij toonde karakter door toch zijn race uit te lopen en finishte in een tijd van 11.46 minuten.

Ook Puk Geerts en Lisa Schrama zijn iedere keer weer gemotiveerd om de cross te lopen, en ondanks het druilerige weer stonden zij toch gewoon in Deurne aan de start. Zij liepen een afstand van 1400 meter en ze startten in een veld met nog 32 andere meisjes. Puk en Lisa eindigden in een tijd van resp. 6.52 en 7.12 minuten.