Bostraining Mini/C/B-pupillen

Op een wat koude zondag 20 november kwamen we om 10 uur samen bij de speeltuin in Handel om daar een training in de bossen te hebben. Samuel kwam enigszins wat moe aan, Soof met koude handen, Kiki en Lynn kwamen gezellig samen,  Jack was al erg wakker, Femke kwam enthousiast met vader/trainer, Xavier was al erg vrolijk, Sem was er al helemaal klaar voor, Jannah was voorbereid op de kou en Floris had eventjes een lastige start, maar heeft toch heel knap mee gedaan! Iedereen had er veel zin in! We waren gestart met een sint en piet tikspel. Dit vonden ze zo leuk, mede door de super enthousiaste en goed wakkere trainers die mee deden, waardoor het een extra lange warming-up was geworden!

Vervolgens liepen we verschillende parcourtjes in het bos in spelvorm (stenn-papier-schaar) en iedereen kreeg het al warm. Dit was goed te zien bij Lynn die heerlijke rode wangen kreeg van de inspanning. Ook niet gek met een parcours waarbij o.a. een berg op gerend moest worden. Ook werden er opdrachtjes voor elkaar bedacht die soms om veel uithoudingsvermogen vroeg. Zo moesten de 2 parcourtjes een keer achter elkaar gelopen worden of moesten ze lopen met iemand op de rug. Ook moesten ze tijdens het lopen een sinterklaasliedje zingen. Het bleek dat Floris heel veel liedjes kende! Vervolgens werd er nog even een leuke groepsfoto gemaakt en stond er een verrassing voor ze klaar: ranja en een plak peperkoek. Nog even spelen in de speeltuin en een paar ouders die hun kennis testte op het aan de praat proberen te krijgen van de auto en iedereen ging naar huis. Waarschijnlijk lekker genieten van een welverdiende warme douche/bad!