Hitte, en een regen aan persoonlijke records!

Op zaterdag 18 juni stond er weer een Athletics Champs voor de jongste leden van GAC op het programma. Ondanks de warme temperaturen hadden toch 10 pupillen zich aangemeld voor de wedstrijd. Gelukkig Had Vught er alles aan gedaan om sporten mogelijk te maken in de hitte: Tentjes op het veld, ranja & waterposten en sproeiers op het veld.
Deze goede voorzieningen, met daarbij de aanmoedigingen van het meegereisde publiek hebben hun vruchten afgeworpen: Maar liefst 24 persoonlijke records deze dag!
Bij de mini pupillen deden Xavier en Samuel mee. Xavier wist met stoten een mooie afstand te halen, een record van maar liefst 70cm. Samuel wist bij vortex zijn record te verbeteren van 7,50m naar maar liefst 11,00m.
Tess wist bij de C-pupillen haar record bij vortex aan te scherpen naar 8,00m. Terwijl Luc en Mint allebei een nieuw record haalden bij stoten: 5,40m en 5,20m.
De erg hoge hoogspringmat wist ook het beste in de deelnemers naar boven te halen: Bij de B-pupillen wist Jenn haar Record te verbeteren naar 85cm. Ook Yur en Pien hadden persoonlijke records, zij sprongen 80cm en 90cm. De hoogspringwedstrijd eindigde met een schreeuw van blijheid; Milan had de magische grens van 1,00m gehaald! Stijn wist ook 3 records te halen, onder andere bij het verspringen, waar hij met maar liefst 20 cm verbeterde naar 2,70.

Aan het einde van de wedstrijd stond nog een warme 4 minuten-loop met sproeiers op het programma, waarbij de pupillen alles hebben gegeven; als beloning lag er dan ook een lekker ijsje op ze te wachten!