Jo Kusters en Frans van Berlo koninklijk onderscheiden.

Gisteren was een bijzondere dag voor GAC. 

De burgemeester kwam langs in de kantine om twee onderscheidingen uit te reiken.

Jo Kusters werd Lid in de Orde van Oranje-Nassau door zijn jarenlange penningmeesterschap bij GAC, lid van Dorpsoverleg Elsendorp, penningmeester van de Energiecoöperatie en kernteamlid van de Gemert City Run. Daarnaast heeft hij de financiële kar getrokken voor tal van evenementen.

Frans van Berlo was in Spanje, maar werd door middel van een videocall Ridder in de Orde van de Oranje-Nassau door jarenlang verschillende functies bij GAC, Verder is hij op tal van manieren actief voor de Nederlandse Atletiekunie, onder meer als speaker en presentator bij grote wedstrijden en Nederlandse Kampioenschappen. Ook hij is lid van het kernteam van de Gemert City Run.

Zeer verdiend heren en van harte gefeliciteerd.