A-pupillen aan de start van de Bouwgroep van Schijndel Molenbroekloop

Er stonden vier A-pupillen aan de start van de jeugdloop tijdens de Bouwgroep Van Schijndel-Molenbroekloop op zondag 3 april 2022. Het parcours van de jeugdloop liep zowel over de baan als buiten-om over de straat en was in totaal 1,1 kilometer. Stijn en Imke van den Berg waren zoals altijd weer van de partij en ook Vic Nooijen en Lidia Msgina Gebray deden mee.

Bij de jongens wist Stijn de tweede plaats te behalen in een tijd van 4,54 minuten. Vic liep in een prima tempo naar de zesde plaats en liep een tijd van 5,45 minuten. Leuk dat zijn zusje ook mee deed!

Bij de meisjes liepen Imke en Lidia hun 2 rondjes. Imke zette een mooie tijd neer van 5,12 minuten en werd derde. Lidia had gelukkig geen last van haar voet vandaag en kon de jeugdloop mooi uitlopen naar de achtste plaats in een tijd van 6,29 minuten.

Imke op de derde plaats