Pleun atleet van de maand februari

De atleet van de maand is keer gekozen uit de groep van de A-pupillen. Pleun van der Kemp is atleet van de maand omdat zij een atlete is die graag naar de training komt en een positieve instelling heeft. Ze pikt de aanwijzingen goed op en is vaak serieus bezig met de techniek van de onderdelen.

Pleun is vorig jaar wat meer wedstrijden gaan doen en daarom wil ze de techniek beter onder de knie krijgen. Daarom let ze goed op en ze kan de aanwijzingen goed toepassen in de techniek van alle onderdelen. Maar ze vergeet daarbij niet om ook aandacht te besteden aan haar vriendinnen binnen de groep.

We willen deze jonge atlete in het zonnetje zetten, omdat we haar willen laten zien dat wij als trainers zien hoe goed zij haar best doet, ook al is ze vaak wat stiller.

Gefeliciteerd, namens de A-pupillentrainers!