C –en B-pupillen naar Zandboscross, Deurne

Zondag 28 november gingen 7 pupillen naar de Zandboscross in Deurne. Na al een hele korte warming-up naar de bossen toe met slootje springen en een korte wandeling werden de nummers opgespeld. Vervolgens werd de ronde geoefend. De B-pupillen Yur en Milan beten de spits af en startten de 1.2 km. om 14.50 uur. Milan is een jongen van weinig woorden, maar wel van daden! Hij liep twee keer de blauwe ronde van 580 m. keurig uit en finishte als veertiende in een tijd van 6.35 minuten. Yur had wat spanningen vooraf, maar zoals hij zelf benoemde wilde zijn lijf wel lopen en hij liep dan ook keurig de 1.2 km. uit. Onder begeleiding van Mark finishte hij de cross als achttiende met 7.48 minuten.

Om 15.00 uur gingen de B-pupillen Fien, Pien en Julia van start. Ook Fien vond het best wel spannend, maar ze zette dapper door en liep keurig de 1.2 km. in 7.36 minuten. Ze behaalde een zeventiende plaats. Pien had eigenlijk geen spanningen en finishte de cross in 6.29 minuten. Wat haar een twaalfde plek opleverde. Julia ging als een speer en wist zelfs een vijfde plek te behalen binnen 5.50 minuten.

Daarna startte de jongens en meisje pupillen C tegelijk hun ronden. Jakob en Mint waren beiden zeer gedreven en lieten zien wat GAC in huis had! Zo werd Jakob bij de jongens vijftiende met 6.49 minuten. Mint  wilde net als de vorige cross alles eruit halen wat erin zat en finishte bij de meisjes als eerste in 5.40 minuten. We hadden weer zeer gemotiveerde atleten gezien en super enthousiaste coachende en helpende ouders die de dag wederom tot een succes maakte! En ook de verdiende medailles en de chocolade letters maakte het sportieve feest compleet.

Kortom: Laat de volgende cross maar komen!