RABO ClubSupport Campagne

Beste leden,

GAC Gemert heeft zich ook dit jaar weer ingeschreven voor de Rabo ClubSupport Campagne. Deze campagne houdt in dat de Rabobank een bedrag beschikbaar stelt voor verenigingen in haar regio.
Dit geld wordt onder de deelnemende verenigingen verdeeld d.m.v. het uitbrengen van stemmen via een online stemtool. De deelnemende verenigingen moeten aangeven waar zij het te ontvangen geld aan gaan besteden.
Om zoveel mogelijk geld voor onze vereniging in te kunnen zamelen hebben we jouw hulp nodig!
We willen in 2022 onze accommodatie verder verduurzamen door het aanleggen van zonnepanelen op het dak van de kantine. Hiermee dragen we bij aan de gewenste energietransitie en drukken daarmee tevens de energiekosten. De accommodatie wordt in 2022 ook voorzien van LED verlichting.
Duurzaam groeien!

Om mee te doen dien je een betaalrekening te hebben én lid te zijn van de Rabobank. Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Wil jij er zeker van zijn, dat je GAC Gemert kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je lid wordt, betekent dit dat je in de stemperiode van Rabo ClubSupport direct kunt stemmen op onze vereniging. Het lidmaatschap van de Rabobank is gratis.

De stemperiode loopt van 4 oktober tot en met 25 oktober 2021
Kijk voor meer informatie op https://www.rabo-clubsupport.nl/helmond-peel-noord/

Doe met ons mee om zo veel mogelijk stemmen te krijgen. HIervoor kun je bijvoorbeeld ook de whatsapp-groep van je familie inzetten. Want elke stem telt, toch?

Veel succes en alvast bedankt voor je deelname!