Ingekomen bericht van een GAC-lid

Eerste lustrum voor GAC groep sportief wandelen.

5 jaar geleden stond er een stukje van de Gemertse Atletiek Club in het Gemerts Nieuwsblad waarin ze vroegen of er belangstelling was voor een nieuwe tak van de atletiek; sportief wandelen noemden ze de sport waar ze mee wilden starten. En de activiteiten  zouden op donderdagmorgen plaats gaan vinden.

Ik besloot meteen om me aan te melden hoewel ik niet goed wist wat ik me hierbij voor moest stellen. Ik was net gestopt met werken en vond het broodnodig om iets meer aan de conditie te doen. Lekker buiten sporten leek me wel wat.

Begin oktober 2016  startten we op met een groep van ongeveer 20 personen.  Er bleek veel animo te zijn voor deze vorm van sport. In de loop van de tijd breidde de groep zich daarom flink uit. Al snel werd er ook een dinsdagavond groep gevormd. Inmiddels  zijn we 5 jaar verder en bestaat de groep sportief wandelen uit 75 personen !! Iedere donderdagmorgen kom ik zelf nog steeds met veel plezier naar de trainingen die gegeven worden  door onze vaste trainers Miriam Koppens en Hilde Rijkers. Complimenten voor hen! . Telkens proberen ze weer een afwisselende training neer te zetten. Knap dat dit steeds weer lukt.

Daarom, dank je wel Miriam en Hilde voor jullie enthousiaste leiding aan de trainingen en

GAC gefeliciteerd met het eerste lustrum van deze Sportief Wandelgroep

Ik hoop er zelf nog héél mee door te kunnen gaan

Deelnemer Jeanne van Eupen-Stoks