Jubilarissen 2020

Door de beperkingen voor evenementen en bijeenkomsten kunnen veel dingen niet doorgaan dit jaar. Zo ook onze jaarlijkse feestavond. Het is  erg vervelend dat we zo’n gezellige avond dit jaar hebben moeten missen. Maar naast een het gezellige feestje zetten we deze avond normaal gesproken ook een aantal leden in het zonnetje. Deze leden verdienen het zeker om vereerd te worden. Daarom hebben we daar dit jaar een andere manier voor moeten vinden.
We hebben onze jubilarissen (25, 40 en 50 jaar) dit jaar op een kleine gepaste manier gehuldigd door bij ze langs te gaan aan de voordeur. Ook via deze weg feliciteren we de volgende leden met hun jubileum:

50 jaar lid:
Jose Rooyakkers
Henny Dekkers
40 jaar lid:
Netty Kleinjan
Adriaan Dekkers
Peter Rooyakkers
25 jaar lid
John van de Wijngaard
Ton Vissers
Sander Leenders
Rowena van de Vossenberg
Jos van Hees
Maarten Manders

Natuurlijk hartstikke bedankt voor jullie jarenlange trouwe lidmaatschap!
Zoals jullie wellicht hebben gezien op de website of op de voorpagina van het Gemerts Nieuwsblad hebben we onze 60-jarige jubilarissen (Jan van Ansem en Theo van den Eijnde) al op een eerder moment gehuldigd op de atletiekbaan.