Doe mee met de virtuele Kerstloop van GAC: #topvormkerstloop2020

Helaas is het dit jaar, vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus, niet mogelijk de Topvorm-Kerstloop rondom het kasteel in het centrum van Gemert te organiseren.

Omdat het belangrijk is om in beweging te blijven organiseren we dit jaar de virtuele Topvorm-Kerstloop!
Tussen 24 en 31 december 2020 kunnen deelnemers een afstand van 2,5 kilometer, 5 kilometer, 7,5 kilometer of 10 kilometer lopen. Kinderen kunnen 1 kilometer of 2 kilometer lopen. De start en finish mogen deelnemers zelf bepalen. De afstand kan in eigen tijd en omgeving worden gelopen. Ook wandelaars zijn van harte welkom om aan deze virtuele loop mee te doen met een zelfgekozen afstand.

Deelnemers kunnen hun resultaten delen vanuit een wandel- of hardloopapp of middels een foto of schermafbeelding. Ook leuke foto’s van onderweg zijn een geldig bewijs dat de deelnemer heeft meegedaan.
Deze foto’s kunnen worden gedeeld, tussen 24 en 31 december, op de sociale media van GAC Gemert (Facebook, Instagram en Twitter) onder de hashtag #topvormkerstloop2020
Leuke foto’s met een kerstelement zijn van harte welkom en het is nog leuker als je als hardloper verkleed meedoet.

Als deelnemer maak je kans op een startnummer voor de Topvorm-Kerstloop 2021 of een leuke herinnering.
Stuur een foto van je resultaat, onder vermelding van je naam, adres en de afstand naar  wedstrijdcommissie@gacgemert.nl