Update Corona virus!

Beste GAC’ers,

Zoals jullie waarschijnlijk niet is ontgaan zijn afgelopen maandag weer nieuwe maatregelen omtrent het Coronavirus afgekondigd door het kabinet. Helaas hebben deze ook gevolgen voor de sportverenigingen en dus ook voor GAC Gemert.
Via deze weg wil ik jullie daarom laten weten dat de kantine helaas weer gesloten is. Voor een kopje koffie of een drankje kunnen we helaas voorlopig niet terecht.
Daarnaast mogen er tijdens de wedstrijden en trainingen geen publiek meer langs de kant staan.
Deze twee maatregelen gelden in ieder geval voor de komende drie weken.
Natuurlijk is bovenstaande erg vervelend maar ik ben blij te melden dat we vooralsnog wel gewoon kunnen blijven sporten bij onze vereniging. Daarbij gelden nog wel steeds dezelfde basisregels zoals afgesproken per 1 juli jl.
Dus ook voor de komende periode geldt: Houd rekening met elkaar, geef elkaar de ruimte en hopelijk kunnen we op deze wijze met zijn allen in goede gezondheid blijven genieten van het sporten bij onze mooie vereniging.

Vriendelijke groeten,

Namens het bestuur

Dennis van Esch

Voorzitter GAC Gemert