Rabo clubsupport

Rabo Clubsupport: Jij beslist mee!

GAC Gemert heeft zich ingeschreven voor de Rabo ClubSupport Campagne. Deze campagne houdt in dat de Rabobank een bedrag beschikbaar stelt voor verenigingen in haar regio.
Dit geld wordt onder de deelnemende verenigingen verdeeld d.m.v. het uitbrengen van stemmen via een online stemtool. De deelnemende verenigingen moeten aangeven waar zij het te ontvangen geld aan gaan besteden.
Om zoveel mogelijk geld voor onze vereniging in te kunnen zamelen hebben we jouw hulp nodig!

Het bestedingsdoel is de aanschaf van materialen voor Athletics Champs.
Bij Athletics Champs is de atletieksport afgestemd op de ontwikkeling van het kind. Bewegen is belangrijk, succesbeleving en plezier hebben en zich waardig voelen.

Elk kind heeft recht op een succesje!

Om mee te doen dien je een betaalrekening te hebben én lid te zijn van de Rabobank. Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Wil jij er zeker van zijn, dat je GAC Gemert kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je lid wordt, betekent dit dat je in de stemperiode van Rabo ClubSupport direct kunt stemmen op onze vereniging. Het lidmaatschap van de Rabobank is gratis.

De stemperiode loopt van 5 oktober tot en met 25 oktober 2020.

Kijk voor mee informatie op www.rabobank.nl/lokale-bank/helmond-peel-noord/rabo-clubsupport-2020/

Doe met ons mee om zo veel mogelijk stemmen te krijgen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld ook de whatsapp-groep van je familie inzetten. Want elke stem telt, toch?

Veel succes en alvast bedankt voor je deelname!