Milan, Job en Fenne tonen motivatie binnen een gezellige sfeer bij de wedstrijd in Boxtel

Zaterdag 10 oktober hadden de drie atleten Milan, Job en Fenne zin om naar de wedstrijd bij AV Marvel in Boxtel te gaan. De gezelligheid begon al in de auto op weg naar Boxtel. Terwijl Fenne en Job heerlijk ontspannen de oren van trainster Sandra haar hoofd kletsten had Milan plezier in het luisteren naar al die verhalen. Ruim op tijd kwamen ze in Boxtel aan zodat de ontspannen sfeer voortgezet kon worden. Nadat de trommeltjes met lekkers al bijna leeg gegeten waren sloten de drie atleten zich aan bij AV De Keien. Ook gaven ze trainster Sandra er twee nieuwe titels bij. Naast de titel ‘ trainster’ kreeg Sandra de titel ‘ mama’ erbij, want helaas mochten de ouders er niet bij zijn met de wedstrijd. De tweede titel die ze erbij kreeg was ‘ kapstok’: Toch wel handig zo’n trainster die ook nog eens alle vesten/jassen bij houdt! Om 10.00 uur werd er gestart met de teamestafette waarbij er goed werd samengewerkt met atleten van AV De keien. Daarna volgde de horden pendelestafette. Ondanks dat ze al veel gerend hadden, hadden ze nog energie genoeg om de vortex ver het veld in te werpen. Zo wist Fenne de vortex maar liefst tot 19.50 meter te brengen! Een nieuw persoonlijk record. Na het vortex werpen keken ze al uit naar de pauze, want naast enorme gedrevenheid voor het sporten was ‘ eten’ ook een belangrijk woord deze dag! Na de pauze werd er enthousiast gestart met het verspringen. Fenne wilde zelfs het zand even testen. Milan zette zijn beste beentje voor en liet na een aantal pogingen een goede technische sprong zien. Hij verbeterde zijn staande persoonlijke record en sprong 2.25 meter ver. Vervolgens kwam het hoogspringen aan bod. Milan sprong voor de eerste keer hoog op een wedstrijd, maar kwam al erg knap meteen over een hoogte van 0.60 meter. Job en Fenne probeerden hun persoonlijk record te verbeteren, maar dat viel niet mee om dit met de juiste techniek te doen. Uiteindelijk kwamen beiden, ondanks dat er de laatste tijd niet veel geoefend kon worden met het hoogspringen, dicht bij hun persoonlijk record uit. Fenne behaalde 0.80 meter en Job 0.95 meter. Daarna werd er gestoten. De spierballen kwamen weer tevoorschijn. Milan en Job haalden een nieuw persoonlijk record. Milan stootte 2.90 meter ver en Job 5.20 meter. Fenne kwam op 10 centimeter na bij haar persoonlijke record en stootte 5.30 meter ver. De wedstrijd werd nog afgesloten met meters maken. Milan werd volop aangemoedigd en dat zorgde dat hij nog even wat harder ging. Dit resulteerde in een nieuw persoonlijk record van 675 meter. Het was een hele gezellige wedstrijd met wat mooie verbeteringen en een trotste trainster!