Corona update

Beste leden van GAC,

Zoals we al aan zagen komen heeft het kabinet verkondigd dat de maatregelen om het coronavirus terug te dringen weer aangescherpt worden.
Gelukkig blijft het mogelijk om de atletieksport uit te oefenen, maar toch hebben de nieuwe maatregelen gevolgen ook voor GAC Gemert. Deze wil wij in deze e-mail in het kort doornemen.

Basisregels
De basisregels blijven gelden. Dat betekent onder andere dat we onderling 1,5m afstand houden, we bij klachten niet naar de vereniging komen en regelmatig onze handen wassen.
Ook blijft de kantine gesloten. Aanvullend blijven nu de kleedlokalen en douches gesloten.

Trainingen
We kunnen gelukkig blijven trainen. Voor de leden tot 18 jaar verandert er nagenoeg niets. Zij hoeven tijdens het sporten geen 1,5m afstand te houden. Kinderen met klachten blijven wel thuis.
Volwassenen mogen gelukkig ook blijven trainen. Zij moeten wel 1,5m afstand houden en mogen in groepjes van maximaal 4 personen trainen. Volg hierin de aanwijzingen van de trainers. Zij zullen jullie voor en tijdens de trainingen informeren over de vernieuwde afspraken.
Publiek is bij alle trainingen is niet toegestaan.

Wedstrijden
Er worden de komende weken geen wedstrijden georganiseerd.

ALV
De algemene ledenvergadering zou  op 4 november plaatsvinden in de Eendracht. Door de nieuwe richtlijnen voor de theaters is dit helaas niet meer mogelijk. We zullen zo snel mogelijk het alternatief met jullie communiceren.

Hopelijk schept bovenstaande duidelijkheid en kunnen we toch blijven genieten bij onze vereniging. Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust.
Blijf genieten van het sporten, blijf gezond en hopelijk hebben de maatregelen het gewenste effect waardoor we snel weer verder op kunnen starten.

Sportieve groeten,
namens het bestuur
Dennis van Esch
Voorzitter GAC Gemert