GAC-lopers van start in Kuilenloop Mill

Eindelijk weer een wedstrijd. We mogen weer!!
AV Olympus kon haar jaarlijkse Kuilenloop op 6 september 2020 gewoon door laten gaan. Natuurlijk in aangepaste vorm maar het was geweldig. Goed georganiseerd, starten in groepen van twintig personen met een tussenruimte van één minuut. Geen gedrang dus bij de start maar allemaal op gepaste afstand in het start-vak. Op het mooie parcours in het natuurgebied ‘de Kuilen’ in Mill was het genieten. Genieten omdat er weer een wedstrijd gelopen mocht worden, genieten van het mooie weer en na afloop genieten van de goede prestaties.
Bij de vijf kilometer gingen drie dames van de G.A.C. van start. De overwinning bij de vrouwen senioren was voor Melissa Bevers in een mooie tijd van 19.36min. en in dezelfde categorie wist de jonge Alies van Oosterwijk een goede zesde plek te behalen met haar tijd van 22.17min. Annemieke Pluijm kwam met haar tijd van 33.31min tot een vierde plek bij de V40.
Dat Jelle v Oosterwijk de Coronatijd goed is doorgekomen liet hij zien met een mooie nieuwe persoonlijk record. Met zijn tijd van 18.59min was hij een dikke minuut sneller dan ooit en dan ook nog een goede zevende plek in het seniorenveld. Voor Adriaan Dekkers was er een vijfde plaats bij de M50 met een tijd van 21.26min.
Het parcours van de tien kilometer liep twee maal om de mooie plassen van het natuurgebied. Stefan van Oosterwijk was hier de snelste G.A.C.-lopers. Met zijn tijd van 37.11min was Stefan zeer content. Hij werd de nummer vier in de wedstrijd en in zijn categorie M40 behaalde hij de eerste plek. Een licht geblesseerde Jordan v. Lee liep naar een tiende plaats in een tijd van 44.50min.
Nog een ereplaats was er voor Jos de Groot bij de M50. De loper uit de Rips liet een tijd van 43.00min optekenen wat goed was voor plek drie in deze klasse. Peter Verbruggen kwam tot 47.37min en werd vijftiende bij de M50. Ook Ara v.d. Eijnden en Stijn Verbruggen liepen een tien kilometer. Beide mannen komen uit bij de senioren. Voor Ara was zijn tijd van 41.50min goed voor een veertiende plaats en Stijn werd eenentwintigste. Zijn tijd 50.07min.
Francien Lenssen en Henny Dekkers maakten het deelnemersveld van de G.A.C.-ers compleet. Beide dames liepen een tien kilometer en beide komen uit in de categorie V50. Zowel Francien als Henny waren zeer tevreden met hun resultaat en tijden. Voor Francien was er plek vier in een mooie 47.52min en Henny noteerde een vijfde plek in een goede 48.40min.
Het begin is weer gemaakt! De resultaten waren naar tevredenheid van de lopers en laten we hopen dat er weer meer wedstrijden gehouden mogen worden. Zoals het in Mill ging was het in ieder geval top. Complimenten voor de organisatoren.