Update corona virus

Beste leden,

Het is inmiddels alweer ruim vijf maanden geleden dat ik jullie voor het eerst informeerde over het Coronavirus en wat dit betekent voor G.A.C. Helaas is het virus nog steeds niet volledig onder controle waardoor we voorzichtig moeten blijven in ons handelen.
Via deze update wil ik jullie op de hoogte brengen van zaken die daarom de komende periode niet door kunnen gaan maar ook over evenementen die we wel weer voornemens zijn te organiseren.

Helaas hebben we moeten besluiten dat de festiviteiten rondom het jubileumjaar niet door kunnen gaan dit jaar. Het goede nieuws is dat deze verzet zijn naar 2021 in de hoop dat we alsnog onze 60e verjaardag passend kunnen vieren. Daar worden jullie te zijner tijd over geïnformeerd.
Voor nu betekent dit dat de feestmiddag-en-avond maar ook de Bouwgroep van Schijndel Molenbroektrimloop en de Padualoop niet door zullen gaan.

Gelukkig hebben onze vrijwilligers met de nodige aanpassingen wel een mogelijkheid gevonden om de blokmeerkamp op 29 augustus en de clubkampioenschappen op 3 oktober te organiseren. Vooralsnog staat ook de Topvorm Kerstloop op de agenda maar daarover volgt later een definitieve beslissing. Naast de genoemde wedstrijden bekijkt de evenementencommissie ook de mogelijkheden om Corona-proof wat leuks te organiseren voor onze jeugd. Ook is het bestuur bezig om de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering te organiseren. Hierover volgt ook binnenkort meer informatie.

Afsluitend wil ik jullie allemaal meegeven dat we alert moeten blijven met zijn allen. Geef elkaar de ruimte op en rond onze baan. Ben verstandig en houdt rekening met elkaar. Hopelijk kunnen we elkaar op deze manier blijven treffen bij onze mooie vereniging.
Voor diegene die nog vakantie hebben: een hele fijne vakantie gewenst en voor allen, tot snel!

Vriendelijke groeten,

namens het bestuur

Dennis van Esch, Voorzitter G.A.C. Gemert