Ralf Kluijtmans verbetert records op NK

Jaarlijks vinden in Apeldoorn de nationale CD-kampioenschappen indoor atletiek plaats, ook wel het officieuze NK voor C en D junioren. Ditmaal was het GAC-er Ralf Kluijtmans die zich had geplaatst op de 60 meter sprint en op het kogelstoten.
Ralf heeft zich onlangs flink verbeterd op de sprint, waardoor hij vol zelfvertrouwen aan de series van de 60 meter sprint begon. Met een snelle start wist hij tweede in zijn serie te worden met een nieuw clubrecord van 7.63 seconde. Hiermee plaatste hij zich als 6e voor de halve finale. Ditmaal een beetje overmand door zenuwen, vanwege zijn eerste grote finale, flitste het ditmaal iets minder, maar toch nog altijd een snelle tijd van 7.75 seconde.
Ook op het onderdeel kogelstoten wist hij op dit NK zijn persoonlijk record te verbeteren tot 11.51 meter. Dit was ook ruim voldoende voor een finaleplaats bij de beste 12 kogelstoters. Hierin liet hij nog een paar mooie worpen zien. Uiteindelijk had hij zowel met kogel als met de 60 meter sprint de 8e prestatie van de dag. Iets om super trots op te mogen zijn voor je eerste NK.