Super enthousiaste Mini/C/B-pupillen rennen, springen en stoten geweldig bij de eerste indoorwedstrijd!

Zaterdag 7 december vertrokken 12 Mini/C/B-pupillen naar Uden voor de eerste indoorwedstrijd van het atletiekseizoen. Ze waren super enthousiast en konden niet wachten om te beginnen! Dit enthousiasme(en het gezellige kletsen!) werd de hele wedstrijd vol gehouden en zorgde voor heel veel gezelligheid en geweldige verbeteringen! Bij de B-pupillengroep leek het wel of Ayleen de afgelopen dagen spinazie-pepernoten had gegeten, want wat een kracht had ze in haar armen! Bij het onderdeel stoten stootte ze de bal maar liefst 4.60 meter ver! Ook Meike had misschien wel dezelfde pepernoten gehad want zij had ook flinke spierballen. Ze stootte de bal 4.40 meter ver! 70 centimeter verder dan haar huidige persoonlijke record! Noor en Lonne hadden waarschijnlijk nog peper(noten) in hun billen en sprintten super snel over de baan van 30 meter met de 6 horden. Noor in 6.7 seconden en Lonne in 6.6 seconden. Ook Lise verdenken we ervan peper(noten) in haar billen te hebben gehad, want ze was super snel bij de 30 meter sprint. Ze liep het in 6.3 seconden! Bij Thijm waren de pepernoten waarschijnlijk al weer uit zijn lijf, want zo licht als een veertje sprong hij met gemak over 0.75 meter! 10 centimeter hoger dan zijn staande record!
Het Mini-en C-pupillenteam bestond ook uit zes atleten van GAC.
Stijn had zijn eerste indoorwedstrijd en was de enige Mini-pupil in het team, maar ongelooflijk hoe geconcentreerd hij was! Zo gebaarde hij bij de start van de sprint zelfs dat zijn mede-atleten stil moesten zijn! Bij het hoogspringen was hij ook erg geconcentreerd en dat leidde dan ook tot een mooi persoonlijk record. Hij sprong 0.75 meter hoog! Ties had ook zijn eerste wedstrijd. Hij had nog maar een paar keer over de lat gesprongen, maar die paar keer was al genoeg om een mooi persoonlijk record te behalen! Hij sprong 0.65 meter hoog! Job zette zijn mondspieren even in ruststand en stond bij het hoogspringen in opperste concentratie klaar! Dit resulteerde in een hele mooie hoogte van 1.00 meter! Wel 15 centimeter hoger dan bij de vorige wedstrijd! Bij dit onderdeel werd hij dan ook tweede! Over de hele wedstrijd behaalde Job ook nog eens een tweede plek bij de jongens pupillen C! Jazz had wat last van haar hak, maar was een echte doorzetter! Ze bleef maar sprinten om Job proberen in te halen. Bij het stoten kreeg haar hak wat rust en liet ze haar armkracht zien. Ze stootte wel 3.80 meter ver! Een persoonlijk record! Amber en Imke konden natuurlijk ook niet achterblijven en lieten zien dat de sportpieten het hele jaar alvast moeten oefenen om ze volgend jaar bij te kunnen houden! Ze vlogen bij de 30 meter sprint van de start naar de finish! Amber in een snelle tijd van 6.2 seconden en Imke in 5.9 seconden!Imke behaalde daarmee een eerste plek bij de sprint! Daarnaast wist ze in totaal bij de meisjes pupillen C ook nog eens derde te worden!
En al deze mooie prestaties onder de grote letter G van Gezelligheid!
Zo gaan we nog vele wedstrijden samen tegemoet!